(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä, Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Oletko tuloshakuinen ja kunnianhimoinen? Haluatko kasvaa B2B-myynnin ammattilaiseksi? Meillä olisi tarjolla myyntityötä kansainvälisessä media-alan yrityksessä!

Haemme B2B-myyjää Helsinkiin, vakituiseen työsuhteeseen.


B2B-myyjän tehtävässä työskentelet asiakashankinnassa kontaktoiden itsenäisesti jo valmiiksi pohjustettuja yhteistyökumppaneita. Tehtävässä toimit nopeatempoisessa sähköpostitse ja puhelimitse toteutettavassa yritysmyynnissä, jossa kartoitat asiakkaan tarpeita ja räätälöit edustamistasi tuotteista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä ja työaika on ma–pe klo 8–16.

Odotamme sinulta kokemusta myyntityöstä sekä puhelintyöskentelystä. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka haluaa saavuttaa tuloksia. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, kaikki muu kielitaito on eduksesi.

Tarjoamme sinulle seuraavan askeleen työurallasi! B2B-myyjän tehtävässä yhdistyvät mielenkiintoinen työtehtävä, hyvä ja vauhdikas tiimi sekä näköalapaikka yritysmyynnin kenttään. Sinulle tarjoataan kattava perehdytys yritykseen, tuotteeseen ja myyntiin sekä lisäksi jatkuvaa valmennusta kehittyäksesi työssäsi. Kannustava palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä kiinteästä pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista. Työntekijöistä pidetään hyvää huolta, ja työilmapiiri on innostava.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 16.3.2018. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Löydät meidät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/personalhuset-staffing-group-finlandPersonalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.