(Poistunut julkaisusta)

B2B myyjä Elisalle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko valmis ottamaan myynnillisen haasteen vastaan? Elisan yritysmyynti kasvaa jatkuvasti, joten haemme nyt huipputyyppejä Elisan yritysmyynnin yksikköön Tampereen keskustaan, kokopäiväiseen (37,5 h/vko) työsuhteeseen.

Yritysmyyjänä kontaktoit puhelimitse uusia ja jo olemassa olevia yritysasiakkaita ja tarjoat heille parhaat mahdolliset tuotteet Elisan tuote- ja palveluvalikoimasta. Voit olla työurasi alussa tai vaikka alan vaihtaja., tässä työssä persoona ja asenne ratkaisevat!

Toivomme, että sinulla on aito halu oppia myyntityön salat ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvät tietotekniset perusvalmiudet. Kiinnostus tietoliikennealaa kohtaan tukee sinua työssäsi, mutta alan aikaisempi tuntemus ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle:

ICT-tessin mukaisen kiinteän kuukausipalkan 1724 € sekä Elisan kannustavan bonusmallin, jonka avulla pystyt vaikuttamaan omaan tulotasoosi

Säännöllisen työn maanantaista perjantaihin klo 8-16

Modernin työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet

Kattavan ja laadukkaan koulutuksen myyntityöhön sekä lisäkoulutukset ja valmennukset työsuhteen aikana

Alennukset laitteista myymälöissä

Kuumat juomat ja hedelmät työpaikalla

Elisa sijoittui vuonna 2019 toiseksi Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa ja Elisalla pääset osaksi työyhteisöä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja työskennellään hyvällä, ahkeralla asenteella. Tiimisi on aina valmis auttamaan sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Tutustu työhön ja tuleviin työkavereihisi tästä: https://youtu.be/p8xSLuoh66A

Työsuhde on aluksi 12 kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuus- ja luottotietoselvitys sekä huumetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Riikka Lintula, riikka.lintula@barona.fi.