(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä Elisa-pisteelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Etsitkö myyntityötä, jossa pääset itsenäiseen ja vastuulliseen asemaan? Onko sinulla tuloshakuisuus vahvasti mielessä, mutta silti perustyö myyjänä saa sydämesi sykkimään? Jos vastasit kyllä, niin tässä saattaa olla täydellinen työ sinulle. Gigantti Lahti etsii riveihinsä ammattitaitoista MYYJÄÄ hoitamaan itsenäisesti Elisa-pisteen myyntiä.

Sinun päiviisi kuuluu myyjän monipuoliset tehtävät, kuten asiakkuuksien hallinta sekä uusasiakashankinta. Työtä tehdään pääasiallisesti puhelimitse, mutta asiakaskäynnit kuuluvat myös tehtäviisi. Autat asiakkaita ratkomaan erilaisia pulmatilanteita, etkä siis jää haastavissakaan tilanteissa peukalo keskelle kämmentä.

Mitä siis sinulta odotamme? Sinulta löytyy kokemusta B2B-myynnin parista ainakin parin vuoden ajalta ja sinulla on tietämystä Elisan (tai muun operaattorin) tuotteista. Sinulta erilaisten järjestelmien käyttö ja opettelu sujuu luonnostaan, ja organisoit tehokkaasti omaa työtäsi. Olet tottunut ajoittain kiireiseenkin työhön, jossa tarvitaan rautaista paineensietokykyä. Yhtä lailla tärkeää on kuitenkin asenteesi ja motivaatiosi työntekoa kohtaan.

Sinun työsi sijoittuu ma-pe välille liukuvalla työajalla (37,5h/vko) ja työpisteesi on Lahden Gigantissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työllistyt suoraan Gigantin kirjoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus koostuu pohjapalkasta ja siihen päälle tulevasta bonuksesta, ja jälkimmäiseen pääset vaikuttamaan omalla työpanoksellasi.

Sinulla on nyt tarjolla työpaikka yhdessä Suomen johtavassa vähittäistavarakaupan yrityksessä. Saat tueksesi ammattimaisen tiimin, jossa tehdään ahkeralla otteella töitä, mutta muistetaan myös pitää hauskaa.

Jos siis olet etsimämme ammattilainen ja etsit työtä, joka mahdollistaa sinulle myös vapaa-ajan viettämisen, niin jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Jos kaipaat lisätietoja, niin voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.