(Poistunut julkaisusta)

B2B-myyjä - Booth Group Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Booth Group Oy on messurakentamisen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Saamme tuotteet, brändit ja yritykset kohtaamaan potentiaaliset asiakkaat. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja ja tapahtumia avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Haemme nyt kasvumme tueksi osaavaa B2B-myyjää. Tehtävänkuvaasi kuuluu uusasiakashankinta sekä messuosastojen myyminen erilaisiin tapahtumiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Tarjoat asiakkaille valmiiksi ideoituja kokonaisuuksia ja yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja.

Tiimiimme kaipaamme palveluhenkistä myyjää, joka haluaa aidosti ymmärtää asiakkaan tarpeen ja tarjota juuri oikeat ratkaisut. Olet myyntikentällä omimmillasi ja lauot maaleja oikealta ja vasemmalta. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys tässä työtehtävässä, sillä myyjämme toimivat tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa. Ajattelet luovasti, ymmärrät kokonaisuuksia ja kommunikoit sujuvasti asiakkaan ja tuotannon välillä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Alan parhaat työkalut työsi jokaista vaihetta varten. Käyttöösi saat laadukkaat tuotekuvastot ja fiksusti tuotteistetut ratkaisut, joista löytää asiakasta parhaiten palvelevat toteutukset. Modernit tuotteemme ovat myyntivaltti ja ne yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa mahdollistavat uudenlaiset ratkaisut ja joustavan palvelun.
  • Kehittävän paikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä laajentamaan omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhtautumisesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne.
  • Täyden luoton tekemiseesi ja tuen onnistumisellesi. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan sekä siihen lisätäytteet myyntituloksesi perusteella.

Yhtiön toimitilat sijaitsevat Liedon Tuulissuolla, mutta myyjän tehtävän hoitaminen ei ole sidottu sijaintiin. Haemme kuitenkin tehtävään ensisijaisesti henkilöä, joka asuu Helsinki – Turku – Tampere -akselilla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Kiinnostuitko? Haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”B2B-myyjä / Booth Group”.

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-16 p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Eikö ollut sinun juttusi, mutta tiedät jonkun, joka syttyisi juuri tästä? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa.