B2B-myyjä, Astomed Finland Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021
Tule töihin yhtiöön, joka on intohimoisesti omistautunut parantamaan ihmisten elämänlaatua, ja jonka pitkän tähtäimen visio on tulla luotettavimmaksi ja innovatiivisimmaksi kauneusalan yhtiöksi. Haemme nyt B2B-myyjää asiakkaallemme Astomed Finlandille kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen myymään erilaisia dermatologian ja kliinisen sekä kauneuslääketieteen alan laitteita ja tuotteita. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Etsimme asiakkaallemme Astomed Finland Oy:lle motivoitunutta B2B-myyjää viemään eteenpäin Suomen myyntiä. Työskentelet läheisesti toimitusjohtajan kanssa ja vastaat Astomedin myynnistä hoitaen niin prospektointia kuin olemassa olevien asiakkuuksien kehittämistä. Kontaktejasi ovat mm. erilaiset dermatologian ja kliinisen sekä kauneuslääketieteen klinikat. Kartoitat asiakkaiden tarpeita sekä pyrit tuomaan lisäarvoa heidän toimintansa kehittämiseen tarjottujen tuotteiden avulla (mm. hoitolaitteet, täyteaineet, ihonhoitotuotteet). Työtä tehdään pääsääntöisesti tavanomaisina toimistoaikoina ja pääasiallisesti Astomedin Helsingin showroomilta käsin sekä asiakastapaamisissa. Tehtävä on käytännönläheinen, monipuolinen ja kasvaa menestyksesi sekä osaamisesi mukaan. Saat tehtävään perehdytyksen ja runsaasti itseopiskelumateriaalia.

Tarjoamme


* kasvu- ja kehitysmahdollisuudet roolissa/yrityksessä
* perehdytys ja tuotekoulutus
* mielenkiintoinen kasvava markkina, asiakaskunta ja tuotteet!

TYÖNKUVA

* Uusien asiakkaiden prospektointi ja tapaamisten sopiminen myös olemassa olevien asiakkaiden kanssa
* Asiakastapaamiset ja -tapahtumat myös Showroomilla
* Oikean tuoteratkaisun tarjoaminen ja myyminen
* Asiakkuuksien hallinta sekä kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* tehtävään soveltuva koulutus
* mielellään min. 1 vuosi kokemusta B2B-myynnistä
* aito kiinnostus kauneudenhoitoalaa kohtaan
* sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
* hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
* hyvät vuorovaikutustaidot
* kunnianhimoinen ja määrätietoinen ote työhön
* halu sitoutua tehtävään
* ajankohtaiset ATK-taidot


Työntekijänä olet


* Osaat rakentaa suhteita
* Sinnikäs
* Liiketoimintalähtöinen


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: 37.5h/vk, kokoaikainen
* Kesto: Toistaiseksi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Astomed Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Astomed Finland OY on kansainvälinen yhtiö, jonka kotipaikkana on Helsinki. Yhtiöllä on yhteistyökumppaninaan Astomed Holding AB, jonka kotipaikkana on Ruotsi ja joka on ollut markkinajohtaja Ruotsissa vuodesta 2005. Yhdessä olemme sitoutuneet tuottamaan erinomaista palvelua kaikessa siinä, mitä teemme. Olemme yhtiö, joka toimii dermatologian, kliinisen ja kauneuslääketieteen alalla, ihon ja kehon kauneudenhoidon hyväksi. ASTOMED toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Baltian maissa. Missiomme on tarjota kokonaisvaltaisia ja laadukkaita palveluita ja alkuperäisiä, korkealuokkaisten tuotemerkkien tuotteita, läpinäkyvän ja asiantuntevan hoidon kautta, varmistuen turvallisuudesta ja luotettavuudesta pitkäaikaisen kumppanuuden takaamiseksi. Tarjoamme ainoastaan korkeinta laatua ja markkinoiden johtavia tuotteita, kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526618
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki