(Poistunut julkaisusta)

B2B myyjä Adeccolle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Adecco Finland Oy on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

 


Oulun toimipisteessä työskentelee yhteensä 11 Adecco- ja Sihtiläistä. Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella palvelemme asiakkaita joustavasti, nopeasti ja ammattitaidolla. Asiakaskuntamme on laaja, mutta lisääkin mahtuu. Haemme nyt joukkoomme

 

MYYJÄÄ

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.

 

Myyjän pääasiallisena tehtävänä on löytää meille uusia asiakkaita ja tarjota heille sopivia henkilöstöratkaisuja. Varaat omat asiakastapaamiset ja hoidat kaupat maaliin saakka. Työpäivien sisältö on vaihtelevaa ja voit määritellä oman kalenterisi sisällön itse. Ns. tyypillinen työpäivä koostuu asiakaskäyntien varaamisesta, asiakastapaamisista sekä tarjousten tekemisestä. Osaamisen ja mielenkiinnon mukaan tehtävää voidaan laajentaa niin, että hoidat myös asiakkaidemme rekrytointi- ja henkilöstövuokraustoimeksiantoja asiakasvastuullisena konsulttina.

 

Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on intoa ja motivaatiota työskennellä pitkäjänteisen ratkaisumyynnin saralla. Kaikki kokemus aikaisemmasta B2B myynnistä, varsinkin ratkaisujen ja palvelujen puolelta, katsotaan eduksi, samoin kuin Oulun yrityskentän tuntemus. Tehtävän menestyksekkään suorittamiseen vaaditaan pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä, kommunikaatiotaitoja sekä eteenpäin pyrkivää asennetta. Toivottavasti innostut uusien ihmisten tapaamisesta ja verkostoitumisesta. Olethan kaveri myös puhelimen ja tietokoneiden kanssa. Tässä työssä tarvitset omaa autoa ja B ajokortin.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa nopeasti kasvavalla toimialalla. Pääset hyödyntämään jo aikaisemmin hankittua tietotaitoa, mutta varmasti myös oppimaan uutta. Tässä työssä et kahta samanlaista päivää näe! Tarjoamme myös vastuuta ja mahdollisuutta ottaa haltuun isompaakin kokonaisuutta, mikäli sinulla on siihen motivaatiota ja kykyjä. Pääset työskentelemään osana tiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki ja tavoitteet ovat korkealla.

 

Mikäli tämä tehtävänkuvaus puhutteli sinua, jätäthän hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 28.04.2019 Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik 040 167 8094.