B2B Myyjä / Account Executive, EasyPark Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2021
Etsimme todella nälkäistä ja rohkeaa myyjän alkua kansainvälisesti tunnetulle EasyPark Oy:lle. Account Executivena vastuullasi on tavoitella puhelimitse potentiaalisia yritysasiakkaita ja myydä EasyParkin palveluita. Tehtävä tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia uraansa aloittelevalle myyntijanoiselle osaajalle! Mikäli pidät asiakastyöstä ja haluat päästä kehittymään kansainvälisessä ja kannustavassa ympäristössä, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään! Tutustuthan myös yrityskuvaukseen, niin tiedät mikä sinua uudessa positiossasi odottaa.
KUVAUS
Account Executivena toimit avainasemassa EasyParkin asiakkaiden tuoteratkaisujen välissä. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktoiminen puhelimitse liidien avulla. Nämä liidit saat annettuna, joten varsinaista kylmäsoittoa työ ei ole. Pääset itse myös työstämään hankkimiasi asiakkuuksia ja luomaan omia kontakteja.

Tarjoamme


* Asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen, jonka avulla pääset alkuun tehtävissä
* Mainiot kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä
* Kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit myös omalla tekemiselläsi vaikuttaa
* Huikeat kollegat ja yrityksen virkistymistapahtumat, sekä kattavan, käytännönläheisen perehdytyksen
* Vahvan yrityskulttuurin, jossa arvot yhteistyö, rohkeus, muutos ja asiakkaiden arvostaminen näkyvät kaikessa tekemisessä

TYÖNKUVA

* Asiakaskontaktointi puhelimitse liidien avulla
* EasyParkin palveluiden tarjoaminen ja myyminen asiakkaille
* Asiakkaiden hallinnointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevanttia kokemusta uusasiakashankinnasta esim puhelinmyynnin tai muiden myyntipositioiden kautta
* Kokemusta erilaisten järjestelmien käytöstä (esim. asiakkuushallintajärjestelmät)
* Kunnianhimoinen ote omaan työhön ja halu kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Persoonana olet


* Myyntihenkinen
* Rohkea
* Oma-aloitteinen
* Sinnikäs
* Nöyrä
* Kehityshaluinen
* Kunnianhimoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen, Rekrytointi asiakasyritykseen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Vuodesta 2001 EasyParkin palkittu digitaalinen palvelu on auttanut motoristeja hallinoimaan parkkeeraustaan yli 2000 kaupungissa 20 eri maassa. Mutta EasyPark on myös paljon muuta. Isommassa mittakaavassa EasyParkin teknologia auttaa yrityksiä, operaattoreita ja kaupunkeja parkkeeraamisen hallinnoimisessa ja suunnittelussa. EasyPark tekee elämästä helpompaa - ykis parkkiruutu kerrallaan.
Liity EasyParkin innostavaan joukkoon ja saat kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen, kun EasyParkin asiantunteva yritysmyyntitiimi auttaa ja opastaa sinua matkallasi uudeksi B2B myynnin supertähdeksi.
Suurin etusi tulee kuitenkin olemaan rento työilmapiiri, josta EasyParkilla ollaan ylpeitä ja jonka eteen heillä tehdään myös jatkuvasti töitä. Suomen työntekijöiden työtyytyväisyys onkin Pohjoismaiden parasta konsernin sisällä! EasyParkilla toisia autetaan jatkuvasti ja osaamista kehitetään yhdessä. Luottamus ja rehellisyys ovat
myös tärkeitä arvoja, jotka toivomme sinunkin jakavan
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442713
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki