(Poistunut julkaisusta)

B2B mediaratkaisujen myyjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Etsimme asiakkaallemme RPT Doculle kehittymishaluista ja motivoitunutta b2b myyjää mediaratkaisujen pariin. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa tai sinulla on jo jonkin verran kokemusta myynnistä, mutta ennen kaikkea olet halukas kehittymään. Tarjoamme sinulle paikan rennossa ja viihtyisässä työporukassa, jossa pääset kasvamaan alan ammattilaiseksi! Lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset hyppäämään mediamyynnin maailmaan. Myytävät tuotteet ovat mainostilaa, erilaisia suoramarkkinointiratkaisuja, printtituotteita ja suoramarkkinointi sisältöjä. Tarjoamme uran alkuun paljon tukea ja neuvoja kokeneemmilta kollegoilta sekä valmiiksi prospektoidut asiakaslistat. Osaamisen kehittyessä saat vapautta suunnitella itse päiväsi ja aikataulusi sekä sinulle itsellesi parhaan tavan tehdä töitä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta myynnin parista, mutta se katsotaan eduksi. Tehtävässä tärkeintä on vahva halua kehittää itseään.

Tarjoamme


* Kannustavan palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut
* Monipuoliset ja haastavat työtehtävät myynnin parissa
* Vapauden suunnitella itse omat työpäivät ja aikataulut
* Kattavan perehdytyksen ja tukea omaan kehittymiseen myyjänä

TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu koko myyntiprosessin hoitaminen alusta loppuun saakka. Tähän kuuluu muun muassa:
* Asiakkaiden kontaktointi
* Asiakasneuvottelut ja -tapaamiset
* Asiakassuhteen ylläpito onnistuneen tilauksen jälkeen

Asiakaskuntasi tulee koostumaan pääsääntöisesti erilaista rakennusalan yritysten päättäjistä ja markkinoinnista vastaavista henkilöistä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vahva halu kasvaa b2b myynnin ammattilaiseksi
* Sujuva suomen kielen taito, englannin kielen taidon katsomme eduksi
* Ajokortti
* Eduksi katsomme aiemman kokemuksen myynnin parista


Huippumyyjämme on työntekijänä:


* Tuloskeskeinen
* Sinnikäs
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: 13.1.2020
* Kesto: toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä RPT Docu:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
RPT Docu{target="_blank"} on yritys, joka toimii rakennusalan ja teollisuuden tietopalvelu- ja kustannustoiminnan alalla. Puolueeton yritys rakentaa tietopalveluita, joiden avulla urakoitsija ja suunnittelijat löytävät päätöksentekijät rakennusprojekteissa oikeaan aikaan. Heidän toimintansa perusta on jatkuva yhteydenpito yritysten, kuntien, valtion ja rakennuttajaorganisaatioihin.