(Poistunut julkaisusta)

B2B Markkinointipäällikkö
Axus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

B2B Markkinointipäällikkö

Olemme kulkeneet pitkän tien yritysleasing palvelun tarjoajasta kohti laaja-alaista liikkumispalvelujen tuottajaa, mutta yksi asia on pysynyt liiketoimintamme keskiössä: Tinkimätön tavoitteemme on aina tuottaa ensiluokkaista asiakaskokemusta yritysasiakkaillemme. Tässä me tarvitsemme avuksemme sinua!

Tunnistamme että maailma ympärillämme muuttuu. Myynti- ja markkinointiprosessien on mukauduttava tähän muutokseen ja tässä avainrooliin astuu uusi markkinointipäällikkömme. Me etsimme raudanlujaa B2B markkinoinnin osaajaa, joka pystyy ottamaan haltuun niin markkinointistrategian, kuin käytännön toteutuksen.

Osaamisalueet, joista odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta ja näyttöä ovat:

  • Kokemusta sekä näkemystä myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä B2B liiketoiminnassa
  • Markkinoinnin vuosisuunnittelu eri kumppanien kanssa on kuulunut työtehtäviisi jo aiemmin ja pystyt sparraamaan meitä markkinoinnin saralla myös liiketoiminnan suuntaan.
  • Yritysviestintä ja sen ankkuroiminen osaksi B2B markkinointia. Olet joko luonut suoraan kontakteja lehdistön suuntaan tai olet käyttänyt viestintätoimiston palveluja, mutta ennen kaikkea tunnistat ja osaat hyödyntää yritysviestintää osana B2B markkinointia.
  • Budjetointi sekä kustannuspaikan hallinnointi on sinulle tuttua. Osaat priorisoida kokemuksellasi markkinointibudjetin kohdentamista ja pystyt muodostamaan selkeän kokonaiskuvan budjetin painopisteistä.     
  • SEM & SEO osaaminen on riittävällä tasolla, jotta keskustelut sujuvat asiantuntijoiden kanssa.
  • Sisältöstrategia sekä sisällön tuottaminen meidän omiin medioihin.
  • Myyntimateriaalien tuottaminen on sinulle muutakin kuin power pointteja näteillä kuvilla. Sinulla on aitoa mielenkiintoa myyntitarinoita sekä B2B myynti- ja markkinointiprosessia kohtaan ja pystyt myyntiä tässä sparraamaan.
  • Sinä ja digitaaliset asiakaspolut ovat kohdanneet aiemminkin.
  • Markkinoinnin perustyökalut ovat niin sanotusti hallussa. Osaat operoida kuvankäsittelyohjelmilla, CMS sovelluksista, markkinointiviestinnän työkaluista sekä office ympäristöstä sinulla on riittävästi osaamista. Ennen kaikkea omaksut uusia työkaluja mutkattomasti.

Millaista henkilöä etsimme joukkoomme?

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla vahva näkemys B2B markkinoinnista ja sen roolista liiketoiminnassa. Lisäksi tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avoimuutta ja aitoa innostusta.  Uskallat kokeilla uusia asioita ja haastaa organisaatiota. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne. Maailma ei ole meilläkään valmis, joten toivomme sinun viihtyvän muuttuvassa ympäristössä. Osaat suunnitella työtäsi ja sinulla pysyy langat itsenäisesti käsissä tiukemmissakin tilanteissa. Pystyt saattamaan valitut projektit loppuun asti aikataulun mukaisesti.

Taustalta tulisi löytyä jokin soveltuva koulutus, joka on sinua avittanut työelämässä ja erityisesti markkinoinnin tehtävissä. Monesti meillä on tavattu vastaavassa positiossa tradenomeja ja kauppatieteilijöitä.

Millaiseen porukkaan sitten tulisit?

B2B Markkinointi on kriittinen menestystekijä meidän yritysleasing liiketoiminnassa ja raportoitkin suoraan myyntijohtajallemme. Kyseessä on strateginen asiantuntijarooli, jossa toimitaan myös itse toteuttavana osapuolena. Yritysmyynnin parissa meillä työskentelee lähes 40 henkeä ja sinun roolisi kannalta tärkeitä sisäisiä yhteistyökumppaneita ovat meidän myyntiryhmien vetäjät. Myyntiorganisaatiomme koostuu neljästä eri myyntiryhmästä joiden vastuulla ovat uusmyynti, olemassa olevat asiakkaat sekä kumppanimyynti.

Hakemus & CV tulisi olla meillä viimeistään 04.10.2020. Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtajamme Anssi Rinne, anssi.rinne@aldautomotive.com. Puhelimitse Anssin tavoittaa numerosta 043 8500 354 pe 25.9. klo 10-11 tai pe 2.10. klo 8-9.