B2B ja B2C myyjiä Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019
Suomenmaan Puhelinpalvelut Oy, eli SuPu on vuonna 2012 perustettu palvelukeskus, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Oulussa sekä Kuhmossa. Tällä hetkellä SuPu työllistää noin kahdeksankymmentä henkilöä ja nyt haemme joukkoomme lisää vahvistuksia laajentaessamme toimintaamme Oulussa. Olemme luotettava ja vakavarainen työnantaja, joka haluaa panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Työilmapiiri on meille sydämen asia. SuPu kuuluu osana SFG Yhtiöt konserniin.
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun toimipisteeseen vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

B2B ja B2C myynnin ammattilaisia

Oletko tavoitteellinen ja innokas myyntialan tekijä, joka haluaa päästä näyttämään taitonsa?

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä ja tavoitehakuisia myyjiä, joilla on hyvä ote työntekoon. Olet tiedonhaluinen ja halukas tekemään laadukasta työtä, haluat haastaa itsesi ja työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä. Työtehtäväsi on sekä OutBound että InBound myynti yhdelle Suomen tunnetuimmalle hyvinvointi-, majoitus– ja urheilupalveluita tarjoavalle yritykselle. Työt tehdään arkisin klo 8.00 – 16.00 välillä.
Odotamme sinulta
Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on aito halu tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Edellytämme, että sinulta löytyy reipas ja selkeä ulosanti niin suomeksi kuin englanniksikin. Odotamme myös, että tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakaspalvelutyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana energistä ja nuorekasta työtiimiä. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys ja koulutus tehtävään, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työterveyshuollon palvelut.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen oulu@vmp.fi Kohdenna hakemus sähköpostin otsikolla ”Myynnin ammattilainen”. Toimithan pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Tehtävät täytetään pikimmiten sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Michael Perander, oulu@vmp.fi, 0403075303
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268038
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Michael Perander (oulu (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0403075303
  • Sijainti: Oulu