(Poistunut julkaisusta)

B2B Customer Service Agent
Vattenfall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Haluatko olla mukana luomassa laadukasta asiakaskokemusta Vattenfallin yritysasiakkaille?

Uudessa, Suomeen rakennettavassa asiakaspalvelun hallinnan ja kehityksen Customer Service – yksikössä vastaamme kokonaisvaltaisesti Vattenfallin asiakaspalvelun prosesseista koko asiakkuuden elinkaaren osalta.

Nyt etsimme kahta yritysasiakkuuksista vastaavaa asiakaspalvelijaa tiimiimme.

Tässä tehtävässä:

Tulet toimimaan tiimissä, joka hoitaa yritysasiakkuuksien asiakaspalvelun hallinnolliset tehtävät sekä asiakaspalvelun puhelimitse. Edustat Vattenfallia yritysasiakaskontakteissa ja omalta osaltasi autat meitä luomaan ja ylläpitämään pitkäaikaisia asiakassuhteita varmistamalla että asiakkaamme tavoittavat meidät ja tarjoamalla ensiluokkaista asiakaspalvelua. Laatu ja tehokkuus ohjaavat toimintaasi. 8 hengen tiimissämme pyrimme toimimaan aktiivisesti, avoimesti ja positiivisesti toteuttaessamme ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on varmistaa, että Vattenfallin asiakaspalveluprosessi toimii ja kehittyy muuttuvan toimintaympäristön mukana. Meillä saat mahdollisuuden tuottaa eri prosesseja sekä parantaa jo olemassa olevia järjestelmiä sekä työmenetelmiä. Hallitset asiakaspalvelun hallinnon prosessit käytännön tasolla ja olet luontaisesti utelias oman alasi kehitykselle ja uusille menetelmille.

Hoidat kohtaamasi asiakaspalvelutilanteet miellyttävästi ja asiakaslähtöisesti, pitäen kiinni aikarajoituksista ja toimien tyynesti myös paineen alla.

Pääset osallistumaan projekteihin, joissa kehitämme täysin uusia ratkaisuja, tuotteita ja palveluja.

Teet työtä aidosti kansainvälisessä yhtiössä jossa jaamme parhaita käytäntöjä ja opimme toisiltamme.

Onnistuaksesi tehtävässä:

Suhtaudut palvelun tuottamiseen yritysasiakkaillemme intohimolla. Sinulla on järjestelmällinen työskentelytyyli ja viet aloittamasi tehtävät loppuun saakka. Työskentelet tehokkaasti sekä yksin että ryhmässä. Otat vastuun omasta prosessistasi ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon. Pyrit jatkuvaan kehitykseen ja sinulle muutos on mahdollisuus.

Itseohjautuvuus ja itsenäinen työskentelytapa ovat avainasemassa. Ennakoimalla seuraavia asiakaskontakteja parannat taustaprosessiemme laatua.

Kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Pienet hintavaihtelut suurelle asiakkaalle merkitsevät suuria muutoksia laskuun. Olet perinpohjainen ja tarkka, tavoitteenasi on tuottaa virheettömiä dokumentteja.

Pyrit tehokkuuteen. Parempien työskentelytapojen avulla voimme tarjota parempaa palvelua.

Olet ratkaisukeskeinen ja joustava. Työpäiväsi aikana voit kohdata täysin uusia asioita tai haasteita. Näet mahdollisuuksia etkä esteitä.

Etsimme B2B asiakaspalvelun ja asiakaspalvelun hallinnollisten prosessien osaajaa, kokemus energia-alalta on eduksesi. Omaksut uusia käyttöjärjestelmiä ja sinulla on vahvat IT-taidot (MS-Office). Puhut sujuvaa suomea, englanninkielentaito on eduksesi.

Vattenfall Customer Service – yksikkö on asiakaspalveluratkaisujen tuottaja, jossa työskentelemme ketterin menetelmin (Agile/Scrum).

Lisätietoja tehtävästä antaa Operations Manager, Reetta Laari, Vattenfall Oy, numerossa +358 50 541 8511 19.7. klo 14:00-15:30 ja 27.7. klo 11:00-12:00. Jos haluat tietää lisää rekrytointiprosessista, voit ottaa yhteyttä rekrytointikonsultti Sari Heermaniin numerossa +358 40 840 0042. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.7.2018. Kutsumme haastatteluun jo haun aikana.

Miksi meille?

Uskomme Vattenfallilla, että voimme vaikuttaa tulevaisuuteen ja toimittaa yhteiskunnan tarpeisiin energiaa, joka mahdollistaa korkeamman elintason. Kolme syytä miksi työskentely meillä kannattaa:

  • Haasta itsesi joka päivä
  • Vaihda kokemuksiasi kansainvälisesti
  • Uskomme toisiimme