(Poistunut julkaisusta)

B2B-buukkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Romuliike Teräshaka Oy purkutöitä vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla ympäri Suomen. Monipuolinen kalusto ja vuosien kokemus takaa työn valmistumisen sovitussa aikataulussa. 

https://www.terashaka.fi/

Oletko itseohjautuva tekijä, jolle on kertynyt jo kokemusta puhelimitse suoritettavasta myynti- tai buukkaustyöstä? Saatat olla etsimämme tekijä!

Etsimme Teräshaka Oy:lle Tampereelle yritysmyynnin tueksi B2B-BUUKKAAJAA!

Tehtävissäsi käyt läpi asiakasyrityksen laatimia soittolistoja tavoitteenasi sopia yrityksen asiantuntijoille myyntikäyntejä yritysasiakkaiden luona, jotka tulevat pääosin teollisuuden sekä rakennusteollisuuden toimialoilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta puhelimitse tapahtuvasta myynnistä tai buukkaustyöstä, IT-osaamista (MS Office) ja ennen kaikkea iloista, asiakaspalveluhenkistä ja itseohjautuvaa työpersoona.

Kyseessä on uusi positio yrityksessä, joten pääset itse aktiiivisesti vaikuttamaan tehtävänkuvaan, työaikoihin ja provisiomalleihin. Teräshaka Oy tarjoaa sinulle työsuhde-etuna etätyömahdollisuuden, joustavan työajan, asianmukaisen laitteiston työn menestyksekkään suorittamiseen sekä toimitilat Tampereen ytimessä.

Työt alkavat elo-syyskuussa sopimuksen mukaan. Työt alkavat perehdytysjaksolla, etätyömahdollisuus astuu voimaan perehdytysjakson jälkeen. Työaika tehtävässä on alkuun n. 3h/päivä, mutta työaikaa tarkastellaan tarvittaessa työkuorman mukaan. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Palkkaus tuntipalkka + provisio.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Tiina Julin-Majaniemi (044 412 4227 / tiina.julin-majaniemi@rtkhenkilostopalvelu.fi)

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.