(Poistunut julkaisusta)

B2B Asiakkuuspäällikkö
Oomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Sytytkö myynnistä? Olet myynnin guru ja etsit uusia haasteita myyntiurallesi? Jos vastasit kyllä, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä nyt avautui loistava paikka uudessa sähkönmyyntiyhtiössä!

Huhtikuun 2020 alussa toimintansa aloitti uusi, valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, Oomi Energia. Sen perustajayritykset, yksitoista paikallista alan toimijaa eri puolilta Suomea, yhdistävät Oomi Energiassa voimansa voidakseen tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia ja parempia palveluita kilpailukykyiseen hintaan kautta Suomen. Oomin tarjoamaan kuuluvat sähkön myynti, aurinkopaneeliratkaisut sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen.

Haemme nyt B2B-asiakkuuspäällikköä hoitamaan Porin alueen yritysasiakkaiden aurinkoenergiaratkaisuiden, sähköisen liikkumisen ja sähkötuotteiden ja -palveluiden myyntiä. Tehtävä on ainakin aluksi määräaikainen 30.8.2021 asti.

Asiakkuuspäällikkönä pääset vastaamaan tuotteiden ja palveluiden myynnistä PK- ja keskisuurille yritysasiakkaille. Voit olla jo konkari vastaavista tehtävistä aurinkoenergiaratkaisuiden parista kuluttaja- tai yritysasiakkaille tai jos koet olevasi valmis astumaan eteenpäin haasteellisimpiin tehtäviin inspiroivassa ympäristössä, tämä on erinomainen paikka juuri sinulle.

Tehtävässä vastaat asiakkuuksien hoitamisesta asiakkuuksien hoitomallin mukaisesti sekä asiakkaiden uusasiakashankinnasta Porin ja sen ympäristökuntien alueella. Meille on tärkeää erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen, korkea asiakastyytyväisyys sekä asiakaspysyvyys. 

Menestyt tehtävässä varmasti kun:

  • Olet innostava henkilö, jolla laadukas myynti ja erinomainen asiakaskokemus toimii ohjenuorana.
  • Osaat toimia itsenäisesti, mutta nautit tehdä töitä ryhmässä. Tiimissä olet reilu peluri, tuot rohkeasti omat ajatuksesi esille ja sinulla on intoa jeesata myös muita tarvittaessa.
  • Sytyt myynnistä ja tuloksen tekemisestä.
  • Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta myynnin parista, esim. B2C tai B2B aurinkopaneelimyynnistä tai aurinkoenergiaratkaisuiden toimittamisesta
  • Tartut reippaalla otteella toimeen ja viet asiat eteenpäin sovitusti
  • Olemme valtakunnallinen toimija, joten reissupäivät kuuluvat työhön. Toivomme, että pystyt elämäntilanteesi puolesta matkustamaan säännöllisesti Suomessa.

 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla vaikuttamaan uuden sähkönmyyntiyhtiön kasvustrategian toteuttamiseen. Pääset mukaan myyntitiimiimme, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa yhdeksi energia-alan huipputekijäksi.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa tehtävästä antaa sinulle B2B Myyntiryhmän päällikkö Paula Ujala-Neuvonen, p. 050 389 2930 tai paula.ujala-neuvonen@oomi.fi

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme https://rekrytointi.oomi.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 17.1.2021 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.