(Poistunut julkaisusta)

B2B Asiakasneuvottelija
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Asiakkaamme on vuonna 1978 perustettu markkinointipalveluiden ja telemarkkinoinnin asiantuntijayritys. Markkinoinnin puolella sen palveluihin kuuluvat erilaiset kampanjat, ohjelmat ja ulkoistuspalvelut. Telemarkkinointipalvelut pitävät sisällään kaiken aina kutsusoitoista tapaamistuotantoon. Tällä hetkellä asiakkaamme työllistää toimistollaan Helsingissä 35 henkilöä. Etsimme nyt tähän kasvavaan joukkoon

B2B ASIAKASNEUVOTTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen. B2B asiakasneuvottelijan tehtävässä pääset osallistumaan monenlaisiin erilaisiin myynnin ja markkinoinnin projekteihin. Kartoitat puhelimitse yritysasiakkaiden tarpeita, sovit tapaamisia ja teet puhelinhaastatteluita. Myynti on hyvin suunnitelmallista ja kontaktit tarkoin harkittuja asiakkaita, jotta sinä kykenet keskittymään tuloksen tekemiseen.  

Tässä tehtävässä voi menestyä monenlaisilla taustoilla. Edellytämme kuitenkin myynnillistä asennetta, halua kehittyä työssään ja sinnikästä asennetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy neuvottelutaitoa sekä sanavalmiutta ja kykenet tarvittaessa myös haastamaan asiakasta juuri heille oikeiden ratkaisujen löytämiseksi. Hyvät kirjalliset viestintätaidot ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan tehtävässä eduksi. Emme kuitenkaan etsi valmista ihmeidentekijää - oikea asenne, halu oppia ja kyky tehdä tasaista tulosta vievät pitkälle!

Jos sinulta löytyy halua onnistua ja kehittyä, on siihen tässä työyhteisössä tarjolla erinomaisia mahdollisuuksia. Työkavereiden sparraamisen lisäksi työssä menestymisessä auttaa oma markkinointiakatemia kokeneine kouluttajineen. Kehittymistä tukevat myös hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä. 

Tarjoamme:
-Alkaen 11,17euroa/h tuntipalkan sekä tulokseen pohjautuvan bonusmallin
-Erinomaiset kehittymis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet
-Motivoituneen ja toisiaan sparraavan työyhteisön
-Täydet viikkotyötunnit, mutta joustosta työajoissa on mahdollista neuvotella tarpeen mukaan
-Toimiston keskeisellä sijainnilla Helsingissä

Aloita matka myynnin ammattilaiseksi jättämällä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:

Sonja Mattila
Henkilöstökonsultti
sonja.mattila@wippiiwork.com
puh. 040 6358229