(Poistunut julkaisusta)

B2B ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Inwido Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Tervetuloa tiimiimme uusi

B2B - Aluemyyntipäällikkö

Olet puuttuva palasemme, jos tunnistat itsesi adjektiiveista yrittäjämäinen, luotettava sekä luottamusta herättävä, innostava, positiivinen ja auttavainen tiimipelaaja. Toivomme, että sinulta löytyy draivia ja sisäistä paloa myyntityötä, ja oman osaamisesi sekä yrityksemme kehittämistä, kohtaan. Etsimme persoonaa, mutta sen lisäksi toivomme, että tuot mukanasi myös ammattitaitoa – etenkin vähittäiskaupasta ja / tai rakennusalalta. Tarvitset työssäsi tietoteknisiä valmiuksia, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kieltä, ajokortin, auton, valmiudet matkustaa omalla myyntialueellasi sekä halua oppia uutta.

Aluemyyntipäällikkönä tehtäväsi on myydä asiakaslähtöisesti. Kuulostaa simppeliltä, ja sitä se onkin – mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan myynti on paljon muutakin kuin kauppaeurot. Asiakkaitasi ovat Pihlan ikkunoita ja ovia myyvät rautakaupat ja jälleenmyyjät. Näin ollen huolehdit ennen kaikkea asiakaslupauksemme täyttymisestä ja rautakauppiaiden myynnin tukemisesta ja motivoinnista. Sinua voisi kuvailla sanalla valmentaja. Olet rautakauppiaiden apu ja tuki kaikessa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä. Hoidat aktiivisesti olemassa olevat sekä uudet, tavoitellut asiakkaat.

Myyntialueesi sijoittuu Pohjanmaan, Kainuun ja Pohjois-Suomen alueelle. Asuinpaikkasi voi olla Oulun ja Jyväskylän välillä.

Yrityksenä me olemme kuin perhe; turvasatama, jossa voit toteuttaa itseäsi ja unelmiasi. Olemme iso yritys ja meillä on isot hartiat – tarkoittaa sinulle mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa huippumyyjänä. Suomen tunnetuin ikkunabrändikään ei varmasti ole pahitteeksi! Isot raamimme mahdollistavat myös kattavan listan erinäisiä etuja: tuemme aktiivista ja tervettä elämäntapaa merkittävin liikuntaetuuksin, tarjoamme laajan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvälineet mukaan lukien mahdollisuuden työsuhdeautoon. Maksamme sinulle kiinteää, kilpailukykyistä kuukausipalkkaa sekä bonuksia.

Merkityksellistä on, että vaikka tehtävässä toimit itsenäisessä myyntityössä kentällä, on sinua vastassa lämminhenkinen, tsemppaava ja toisiaan arvostava tiimi. Tiimi, jonka parissa voit päästä huippusuorituksiisi, kehittyä ammattilaisena ja henkilönä. Aloitamme perehdytyksellä, joka on räätälöity sinua varten, ja jonka varmistaa coachaava esimies ja osaavat kollegat. 

Liity #pihlatiimiin ja hae heti tai viimeistään 24.6. mennessä.

Mikäli mieltäsi jäi vielä kaivelemaan jokin asia, tai haluat tehtävästä lisätietoja, ole yhteydessä myyntipäällikkömme Marko Laitiseen puh. 040 711 5848 ja kysy lisää!