(Poistunut julkaisusta)

B2B Aluemyyjä Vitec Futursoft Oy:lle
Vitec Futursoft Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Tahdotko vastuullisen paikan myynnin- ja asiakkuushoidon tehtävissä? Onko autoala sinulle tuttu tai mielenkiinnon kohteesi? Viihdytkö kentällä asiakasrajapinnassa, siellä missä pääset tuottamaan lisäarvoa auto- ja konealan asiakkaillesi? Tässä voi olla sinun mahdollisuutesi päästä tekemään työtä alansa markkinajohtajan laadukkaiden tuotteiden parissa.

Aluemyyjänä vastaat Futursoftin tuotteiden- ja palveluiden myynnistä asiakkaille Etelä-Suomen rannikkoalueesta koostuvalla myyntialueella. Liikut aktiivisesti asiakkaiden luona ja kartoitat kokonaisvaltaisesti heidän tarpeitaan ja esittelet palveluratkaisuja näiden pohjalta. Myynnin prosessiin sinulle kuuluu luontevasti tarjousten tekeminen sekä myös asiakkaiden neuvonta tuotteisiin- tai palveluihin liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestymistä auttaa aikaisempi kokemus tavoitteellisesta yritysmyyntityöstä ja aikaisempi tuntemus korjaamo, varaosa- ja koneliike asiakaskunnasta. Etsimme vuorovaikutustaitoista ja tuloshakuista myynnin osaajaa, joka kykenee itsenäiseen asiantuntevaan myyntityöhön. Tehtävässä pärjää aktiivinen myynnin lainalaisuudet tunteva henkilö, joka haluaa oppia jatkuvasti ja tekee töitä rohkeasti menestyksensä eteen. Tekninen tai kaupallinen koulutustaustasi auttaa menestymistäsi tehtävässä. Työkielenä on suomi, mutta tulet toimeen myös englannilla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen markkinajohtajan laadukkaiden ja alallaan tunnettujen tuotteiden parissa. Saat työsuhteeseesi kannustavan palkkauksen sekä muiden etuisuuksien lisäksi mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen organisaatiossa, jossa voit luottaa tiimin tukeen kaikissa tilanteissa.

Työ vaatii oman auton käyttöä ja mahdollisuutta liikkua kentällä asiakastyössä useana päivänä viikossa. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä ja opit tehtävän työskentelemällä läheisessä yhteistyössä osaavan tiimin kanssa.

Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.