(Poistunut julkaisusta)

B2B Aluemyyjä Gigantille Kuopioon
Gigantti Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

B2B -myynnin ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita voittavassa tiimissä? Lue rohkeasti eteenpäin, tässä on tilaisuutesi!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Gigantille aktiivista B2B -myyjää työskentelemään Suomen suurimman kodinkone- ja elektroniikkaketjun jälleenmyyjän palveluksessa. Työssäsi vastaat niin uusille asiakkaille tehtävästä myynnistä, kuin jo olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisesta. Asiakaskuntasi koostuu pääasiassa suurista ja keskisuurista asiakkuuksista Itä-Suomen alueella ja tapaatkin asiakkaasi pääasiassa Kuopion ja Joensuun alueella.

Tehtävässä pääset työskentelemään myynnin ytimessä, asiakkaiden parissa neuvottelutilanteissa. Vastaat rohkeasti myynnillisiin haasteisiin, tukenasi kuitenkin vahva myynnin taustaorganisaatio, joka on auttamassa Sinua matkalla menestykseen. Uskaltaessasi pääset kokemaan hienoja onnistumisia, jotka pääset jakamaan yhdessä ympäri Suomea sijaitsevan tiimisi kanssa.

Tehtävänkuva on itsenäinen ja tavoitteellinen, joten toivommekin, että sinulta löytyy kykyä suunnitella omaa tekemistäsi itsenäisesti ja omaat hyvät ajanhallintataidot. Aiempi kokemus yritysmyynnistä katsotaan eduksesi ja tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia.

Tarjoamme sinulle loistavat työkaverit, mukavan organisaatiokulttuurin, sekä ison talon edut. Rooli on organisaation sisällä uusi, mutta tarjoamme sinulle eväät tehtävässä menestymiseen. Palkkaus on kiinteä kk-palkka, sekä myynnin mukaan maksettavat bonukset. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Mikäli koet, että tässä on seuraava haaste urallasi, haethan tehtävää ”hae työpaikkaa” -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi 046 923 4517). Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.