(Poistunut julkaisusta)

B-to-B myyntiassistentti, Learnpoint Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Asiakkaamme Learnpoint Oy on Suomen johtava ICT-hankintoihin ja -kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Heidän tehtävänään on selvittää puolueettomasti, rehellisesti ja faktoihin perustuen asiakkaalle oikeat ICT-palvelut mm. erilaisten telekommunikaatio- ja tietoliikennepalveluiden osalta. Learnpoint palvelee sekä yritys- että julkisen sektorin asiakkaita. 

Haemmekin nyt Learnpointin Tampereen toimipisteeseen B-to-B myyntiassistenttia! 

Työtehtäviisi kuuluu B-to-B asiakastyö, asiantuntijaorganisaation vanhojen ja uusien asiakkaiden kontaktointi sekä asiakastapaamisten sopiminen. Lisäksi tehtävään kuuluu avustaminen erilaisissa projektitehtävissä sekä Learnpointin että asiakasyritysten tietojen ylläpitämistä erilaisissa tietojärjestelmissä. 

Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita, mutta se on eduksi. Työssä suoriutuminen edellyttää, ettet pelkää tarttua puhelimeen, sinulla on hyvä ulosanti ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet lisäksi pitkäjänteinen, kyvykäs työskentelemään huolellisesti ja itsenäisesti, sekä sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet (olennaisimpana Microsoft Office -ohjelmistot). Yhteistyökyvykkyys, ahkeruus, iloisuus ja huumorintaju ovat piirteitä, joilla pääsee nopeasti mukaan positiiviseen porukkaamme!

Työn alkaessa järjestetään perehdytys. 

Tarjoamme pitkäaikaisen työpaikan nuorekkaassa ja rennossa konsulttitoimistossa sekä asiantuntevan työyhteisön tuen. 

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Tampereen ydinkeskustassa. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian. 

Työaika on pääsääntöisesti 8.00-16.00, työtä on mahdollisuus tehdä kokopäiväisesti tai vastaavasti osa-aikaisena, oman tilanteesi mukaan. Työhön valitulta henkilöltä odotamme mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.