(Poistunut julkaisusta)

B-to-B -myyjä - Lohjan Kumi ja Matto Oy
Lohjan Kumi ja Matto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Lohjan Kumi ja Matto Oy on perustettu vuonna 1951. Yritys on kolmannen polven perheyritys, joka toimii Läntisellä Uudellamaalla. Pitkät perinteet ja laadukkaat tuotteet mahdollistavat pitkät palvelusuhteet eri teollisuuksiin unohtamatta kuitenkaan kuluttajakauppaa. Vahva osaaminen omalla tuotealueella yhdistettynä hyvään palveluun on toimintamme lähtökohta. Olemme sekä Suomen Yrittäjien että Teknisen Kaupan Liiton jäsen, joten kaupankäynti kanssamme on varmaa ja turvallista

Lohjan Kumi ja Matto etsii vakituiseen työsuhteeseen

B-to-B- myyjää

Etelä-Suomen talousalueelle.

Toivomme hakijoilta
- myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyyttä
- valmiutta ja ymmärrystä teknisten tuotteiden myymisestä
- kykyä ja halua oppia uusia asioita
- hyviä tietoteknisiä taitoja
- vähintään voimassa olevaa B-luokan ajokorttia (yrityksen ajoneuvo työkäytössä)

Edellä mainittujen lisäksi olennaista on myös halu sitoutua työhön ja yritykseen pidemmäksi aikaa, reipas ja toimeen tarttuva asenne ja työskentelyote sekä hyvät sosiaaliset taidot.

Työtehtäviisi kuuluu olemassa olevien sopimusasiakkaiden palveleminen ja myynnin kasvattaminen sekä uusien asiakkaiden hankkiminen. Asiakaskunta koostuu pääosin korjaus- ja kunnossapidon sekä prosessiteollisuuden yrityksistä. Osa asiakkaista toimii Raaseporin ja Hangon alueilla, joten ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn, jossa pääset toimimaan aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Saat myös ammattitaitoisen ja innostavan työyhteisön tuen.
Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.