(Poistunut julkaisusta)

B-to-B myyjä (Klaukkala)
Nisa-Tuote Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Nisa-Tuote Oy on suomalainen 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Toimitilamme ja tuotantomme sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Lisää meistä osoitteessa www.nisa.fi

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt innostunutta ja aktiivista myyjää vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta yritysmyynnistä sekä aktiivista ja tuloshakuista otetta myyntityöhön. Sinulle asiakastyytyväisyys ja tavoitteiden saavuttaminen ovat tärkeimmät motivaatiotekijät. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, innostut tuotteistamme ja saat positiivisella asenteellasi myös asiakkaamme innostumaan. Suomen ja englannin kielen taito sekä B-ajokortti ja oma auto ovat työn suorittamisen kannalta perusedellytyksiä.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista ja hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan, jossa ammattitaitoinen työyhteisömme tukee työssäsi menestymistä. Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa elokuussa 2018. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV Esa Riikoselle etunimi.sukunimi@click-hp.fi 31.05.2018 mennessä. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.