B to B -asiakkuuspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2019

Asiakkaamme, ICT-palveluiden ja tuotteiden menestyvä yritys, etsii joukkoonsa B to B -asiakkuuspäällikköä tulostusratkaisujen kokonaisvaltaiseen myyntiin ja asiakashallintaan Rauman seudulle.

Tarjoamme alan huipputuotteet, hyvän perehdytyksen, etenemismahdollisuuden ja hyvän ansiotason. Työ sisältää asiakastapaamisia (asiakkaan luona), tilanteen kartoittamista sekä oikean ratkaisun etsimistä ja myymistä. Työaika klo 8-16, viikonloput vapaat. Palkka koostuu hyvästä pohjapalkasta ja tuloksiin sidotusta provisiosta.

Edellytämme myyntihenkisyyttä, hyvää neuvottelutaitoa sekä innostusta kaupan tekemiseen ja siinä onnistunmiseen. Omaa autoa tarvitset asiakkailla liikkumiseen, muutoin saat hyvät työkalut käyttöösi liikuntaseteleitä ja laajaa terveydenhuoltoa myöden.

Valittavat henkilöt tulevat tekemään vakituisen työsopimuksen ja hakuprosessin hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Tapani 040 530 0101 / sanni.tapani@smilepalvelut.fi.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1248309
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma