(Poistunut julkaisusta)

B-kortillinen pakettiautonkuljettaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Oletko kiinnostunut ajamaan pakettiautoa pääkaupunkiseudulla? Oletko halukas työskentelemään paikoitellen myös varaston erilaisissa työtehtävissä?

Haemme pitkäaikaista ja asiakaspalveluhenkistä b-kortin omaavaa pakettiautonkuljettajaa pääkaupunkiseudulla tapahtuvaan jakelutyöhön. Työpäivät alkavat aina Helsingin keskustan tuntumasta ja jakelukohteet ovat pääkaupunkiseudulla sekä mahdollisesti sen lähikunnissa sijaitsevia yrityksiä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta satunnaiseen lauantaityöskentelyyn tulisi myös olla valmius. Työtehtävät sisältävät kuljetuksen lisäksi myös kuorman purkua autosta, joten kyky tehdä fyysistäkin työtä on välttämätöntä. Tehtävässä liikutaan paljon myös asiakkaiden tiloissa, minkä vuoksi ystävällinen asenne, palvelualttius sekä yleinen positiivisuus ovat piirteitä, joita hakijoissa arvostamme. Haettava henkilö tulee työskentelemään myös asiakkaamme varastossa keräilytehtävissä, joten edellytämme kykyä työskennellä myös varaston eri tehtävissä.

Aiempi kokemus pakettiautonkuljettajan tai varaston eri tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi hakijoita käsitellessämme. Tehtävässä pärjää hyvin henkilö, joka on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi tarkka, täsmällinen ja paineensietokykyinen.

Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa nopealla aikataululla ja paikka täytetäänkin heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi siis heti, jos koet olevasi etsimämme henkilö.