(Poistunut julkaisusta)

B-kanttori
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Seinäjoen seurakunnassa on avoinna ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka. Viran sijoituspaikka on Seinäjoen alueseurakunta. Tehtäviä voi olla koko seurakunnan alueella.

Seinäjoella seurakuntaelämä on vilkasta, kaupunki kasvaa ja toimintaympäristö on kirkon työlle myönteistä. Seurakunnassa on ensiluokkaiset soittimet sekä harjoittelumahdollisuudet. Seinäjoen seurakunnassa on 8 kanttorin virkaa, joista neljä on sijoitettu
alueseurakuntaan.

Etsimme laajaan työntekijäjoukkoomme aloitteellista ja yhteistyökykyistä henkilöä. Edellytämme kanttorin perustaitojen vankkaa osaamista ja hengellisen musiikin monipuolista tuntemusta. Vaadimme hakijalta kiinnostusta ja kokemusta erityismessujen musiikin kehittämiseen ja toteuttamiseen ja erilaisten soitin- ja lauluryhmien johtamiseen. Viran hoito edellyttää mahdollisuutta käyttää omaa autoa virkamatkoihin.

Virka edellyttää piispainkokouksen hyväksymää ylempää korkeakoulututkintoa. Virkaan valitun tulee esittää lääkärintodistus ja rikosrekisteriote. Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 601.

Hakemukset tulee toimittaa 29.10.2020 klo 15 mennessä sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta.

Lisätietoja antavat alueseurakunnan johtava kanttori Maria Väinölä, maria.vainola@evl.fi, puh. 050 339 2906 ja alueseurakunnan johtava kappalainen Liisa Rantala, liisa.rantala@evl.fi, puh. 044 754 8740.
Lue