(Poistunut julkaisusta)

B-ajokortillinen varastotyöntekijä kesätöihin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tarjolla osa-aikainen kesätyö varastossa, jossa pääset halutessasi kuljettamaan toimituksia pakettiautolla.

Etsimme asiakkaallemme siistiin ja kompaktiin elintarvikevarastoon osa-aikaista kesälomatuuraajaa. Varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Koivuhaassa Tikkurilantien varrella. Kyseessä on kasvava elintarvikealan maahantuoja sekä tukkukauppa. Töitä tehdään arkisin klo 8-18 välillä ja työtunteja on tarjolla vähintään 20-37,5h/vko. Kyseessä on alkuun kesälomatuuraus elokuun loppuun asti, mutta hyvin työssä pärjäävälle henkilölle saattaa tarjoutua tilaisuus jatkaa kesän jälkeenkin.

Kyseessä on elintarvikealan varasto, jossa on sekä nouto- että toimitusasiakkaita. Päivän aikana hoidat tavaran vastaanottoa, hyllytystä, listakeräilyä ja lähettämistä sekä palvelet noutavia asiakkaita. Varastotyöntekijät toimittavat tuotteita myös pk-seudun asiakkaille yrityksen omilla pakettiautoilla työpareittain.

Aikaisempi kokemus varasto- tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksesi, mutta voit myös olla esimerkiksi alaa vielä opiskeleva tai logistiikasta muuten vain kiinnostunut hakija. Tiimi on tiivis muutaman hengen porukka, joten toivomme sinulta reipasta otetta työhön sekä vastuuntuntoa. Asiakastoimitusten vuoksi toivoisimme sinulta löytyvän B-ajokortti sekä rempseä asiakaspalvelumeininki.

Työssä on mahdollisuus aloittaa heti, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.