(Poistunut julkaisusta)

Azure Technology Architect | SOK IT, Palvelualustat ja verkot
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

Eikö pelkkä olemassa olevien palveluiden ja sovellusten siirto pilveen motivoi sinua pilviasiantuntijana tarpeeksi? Haluaisit päästä kiinni kokonaisuuksien pitkäjänteiseen kehittämiseen ja edistämiseen – mahdollistamaan pilvinatiivien sovellusten rakentamisen?

Meillä yksi Suomen suurimmista ja monimuotoisimmista IT-ympäristöistä odottaa sinun näkemystäsi, kuinka varmistamme palveluidemme tuotantoympäristön vireen ja optimaalisen toiminnan erityisesti S-Pankin palveluiden kehittämisessä.

Voisiko tämä Azure Technology Architect -roolimme olla sinulle sopiva seuraava ura-askel? Tarjoaako tehtävän vastuut ja kehittämisemme portfolio sinua innostavan ja osaamistasi edelleen kasvattavan kokonaisuuden?

Tehtäväsi meillä

Meillä sinun tehtäväsi on katsoa tiukasti tulevaan. Tarkastella infran ja alustojen näkökulmasta, mitä ja kuinka sovelluksiamme kehitetään, tuotetaan ja ylläpidetään pilvessä. Erityisesti tulet tukemaan S-pankkia heidän pilvimatkassaan.

Vastuullesi tulet saamaan Azure-kehityksemme etenemisen. Työsi tavoitteena on varmistaa, että meidän tuotantoympäristömme on vireessä ja toimii optimaalisesti. Alkuun olet varmasti enemmän tukemassa S-Pankin akuuttia transformaatiota ja palveluiden siirtoa mutta työsi syvempi merkitys tulee nimenomaan kehittämisen ja palvelutuotantomme turvaamisesta – varmistaen, että meillä on tarvittavat alustat ja kapasiteetti käytössä.

Työssäsi ylläpidät vuoropuhelua sovellusarkkitehtiemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Olet suunnan näyttäjä ja Azure-kehityksemme roadmapin rakentaja. Tuot pilvikehitykseemme uusia virikkeitä siinä missä sovit resursseista ja vastuista tai otat uutta kokeiluun.

Mitä tämä tilaisuus tarjoaa sinulle?

Me pystymme tarjoamaan alustan kasvullesi ja vaihtoehtoisia kehityspolkuja urallesi. Uskallamme luvata, että kanssamme otat paikkasi pilvikehityksen aallon harjalla – yhteisössä, joka varmistaa osaamispääomasi kasvun.

Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että

  • sinun on mahdollista osallistua sinua innostaviin koulutuksiin ja seminaareihin. Microsoft Ignite voisi olla yksi ensimmäisistä listallasi. Toisaalta uutta opit myös rinnallasi työskenteleviltä tai ratkoessasi osaamistasi haastavia pulmia.
  • vaikka olet turvaamassa vahvasti säädellyn rahoitusalan palveluiden kehittämistä ja ylläpitoa, pääset kokeilemaan ja tuomaan tekemiseemme uutta. Aluksi vaikka muihin ympäristöihimme.
  • kun sovelluspuolellamme tapahtuu paljon juuri nyt, panostukset näkyvät myös meidän työssämme alustojen parissa. Meillä on riittävät resurssit sekä kyky ja tahto toteuttaa parhaita ratkaisuja.
  • meillä on innostavat ja innostuneet sisäiset asiakkaat S-Pankissa. Rimaa ei ole asetettu lähtökorkeuteen, eikä perinteisen tai olemassa olevan haastamiseen tarvitse kysyä lupaa.
  • sinulla on lupa tehdä päätöksiä. Hyväksyntää työllesi et hae komiteoilta tai johtoryhmiltä, vaan sinun hallitsemasi kokonaisuus edistyy yhdessä sparraten ja ketterästi.
  • saat työhösi pitkäjänteisyyttä ja näkymän kokonaisuuteen. Et tule hyppimään projektista toiseen, osaoptimoimaan tai jonkin palasen pyörittelijäksi. Viet eteenpäin liiketoiminnan tavoitteidemme kannalta merkittävää kokonaisuutta modernisoidessamme yhä toimintaympäristöämme ja -mallejamme.

Matkamme liiketoimintamme, toimintamalliemme ja järjestelmiemme modernisoinnissa on oikeastaan vasta alussa. Olemme jo ylpeitä aikaansaadusta mutta paljon on vielä edessä. Tässä olisi mielestämme sinulle oiva hetki hypätä mukaan matkaamme. Oletko samaa mieltä?

Keitä me olemme?

Vaikka olemme yli 200 osaajan IT-organisaatio, kokoluokkamme ei estä meitä olemasta ihmisen kokoinen, toisistamme välittävä ja huolta pitävä organisaatio. Kulttuurimme ja työskentelymme joustot varmistavat meille kullekin sopivan työn ja vapaan balanssin. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme.

Rinnallesi saat 13 osaajan tiimin kovia ammattilaisia. Tässä porukassa töitä paiskitaan tosissaan mutta ei totisesti. Jäykistelyn jätämme suosiolla muille. Meillä on tapana tarttua asioihin nopeasti ja löytää yksin tai yhdessä toisinaan epäsovinnaisempiakin ratkaisuja. Uskallamme myös olla asioista eri mieltä. Yhtä kaikki – me saamme asioita ja tuloksia aikaan.

Emme hae seppänä syntynyttä

Koska työssäsi katsot tulevaan, on ensijaista, että sinulla on innostus ja halu olla pilvikehityksen etujoukoissa. Infra- ja erityisesti Azure-kokemustasi olet jo kartuttanut todennäköisesti palvelutarjoajan puolella. Hallitset PaaS-palvelut, kustannusoptimoinnin ja palvelimet sekä arkkitehtuurien suunnittelun ja kehittämisen. Vikatilanteissa et panikoidu, vaan katsot läpi kokonaisuuden ja johdat järjestelmällisesti tilanteen selvitystä.

Käytännönläheisenä kokonaisuuksien hahmottajana osaat toimia erilaisten odotusten ristivedossa. Siinä missä löydät uusia ratkaisuja, et myöskään pelkää puhaltaa peliä poikki, jos suunta on kohti pusikkoa. Koska maailma ympärillämme ei ole stabiili, ymmärrät joustaa tai reagoida oikeissa tilanteissa.

Tässä työssä menestytään vain yhdessä tekemällä. Niinpä sinäkin olet taitava kommunikoija ja verkostoissa vaikuttaja. Myös kirjallinen ilmaisusi suomeksi on selkeää. Uuden oppimiselle olet perso etkä kavahda osaamisen jakamista. Se kun on meille ominaista.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 18.5.2020 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Teemu juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten 29.4. klo 11-13, 4.5. klo 12-14 tai 13.5. klo 9-11 numerosta 040 801 8546. Voit myös laittaa sähköpostia teemu.salminen@sok.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.