(Poistunut julkaisusta)

Azure -osaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on luotettu kumppani modernin data-analyysin, pilvipalveluiden ja sovelluskehityksen saralla. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

AZURE -OSAAJA Tampereelle

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja aiempaa työkokemusta pilvipalveluiden sekä Azure -ympäristön parista. Lisäksi arvostamme muuta ohjelmointikokemusta ja halua kehittyä data-analyysin hyödyntämisessä yritysmaailman kontekstissa. Tehtävä on pitkäaikainen ja sijaitsee Tampereella.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi inspiroivassa ja avoimessa työympäristössä, jossa osaamistasi arvostetaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua eteenpäin katsovan yrityksen kasvutarinaan, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään työpaikkakulttuuriaan.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Azure-osaaja Tampereelle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskilä@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.