Azure / .NET Developer
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2021

Digian Digital Experience -yksikkö koostuu ohjelmistokehityksen rautaisista ammattilaisista, joka tuottaa teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Tiimiimme kuuluu noin 130 ohjelmistokehityksen ammattilaista, joilta löytyy intohimoa koodaamiseen, erityisesti Open Source -teknologioihin.

Meidän kanssamme pääset mukaan rakentamaan ja tuottamaan immersiivisiä kokemuksia asiakkaillemme. Digital Experience -yksikkömme rakentamia ja ylläpitämiä ratkaisuja ovat mm. Holiday Club, WoikoskiEckerö Line, Liiga, KSF Media ja HSL. Kaikki myynnistä projektiin ja aina palvelun tuottamiseen asti toimivat meillä saman sateenkaaren alla: We build it – we run it!

Haemme osaavaan joukkoomme

Azure / .NET Developeria

Tehtävässä voit työskennellä joustavasti etänä, joten tehtävään on mahdollista hakea mistäpäin Suomea tahansa. Tiimikaverisi asuvat pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Meillä palveluiden tuottaminen on ensisijaisesti yhteistyötä niin Digian kuin keskiössä olevien asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä kanssa. Digialta oman yksikkömme lisäksi meidän kanssamme mukana näiden kehittämisessä ovat mm. analytiikan ammattilaiset, maailman luokan pilvioperointiosaajat sekä timanttinen jengi palvelupistetoiminnan osalta. Yhdessä rakennamme skaalautuvia, kustannustehokkaita ja asiakasarvoa tuottavia palveluita.

Azure sovelluskehittäjänä pääset kehittämään moderneja ratkaisuja uusilla työkaluilla osana ammattitaitoisia tiimejä.

Käytämme pääosin seuraavia teknologioita:

  • .Net ja C#
  • React tai Angular
  • Azure
  • Kokemus CMS tai verkkokauppa-alustoista on eduksi

Kaikkia yllä olevista sinun ei vielä tarvitse osata, vaan meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista. Toivomme sinulla olevan jo muutaman vuoden verran työkokemusta Microsoftin teknologioilla työskentelystä, mutta kokeneetkin arkkitehditkin saavat hakea. Toimenkuvasi muokkautuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tulevasta tiimistäsi:

Digital Experiencen tiimi haluaa kasvaa ja kehittyä jatkuvasti. Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla! Kiinnostaisiko sinua vaikkapa olut, leffat, padel tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita!

Tarjoamme sinulle ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä saat mahtavia työkavereita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy esimeriksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Jatkossa työskentelet toimistollamme Helsingin Atomitiellä, Pitäjänmäellä (Digian pääkonttori) / Helsingin Kasarminkadulla / Tampereen Finlaysonin alueella / Vaasassa / Jyväskylässä / Turussa/ Raumalla, asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin. Tutustu meihin lisää myös Instagramissa @digiaonline.
 
Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta! Kerro meille osaamisestasi, kiinnostuksistasi ja miksi juuri sinä olisit sopiva meille. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita hakemusta meille päin 30.1.2022 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Digialla antaa rekrytiimimme osoitteessa rekry@digia.com.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540934
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere