Azure-kehittäjä
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2021

Haluatko tehdä töitä ja oppia uutta alan parhaiden osaajien ja vaikuttavimpien toteutusten kanssa? Vauhdikkaan kasvumme sekä integraatiopalveluidemme ja siihen liittyvien konseptien myötä tarvitsemme nyt kaltaistasi osaavaa integraatiospesialistia tiimimme vahvistukseksi! Tehtävässäsi pääset toimimaan avainasiakkaidemme integraatioalustojen ja ratkaisujen suunnittelun ja kehityksen parissa.

Azure-kehittäjänä keskityt lähinnä Azure-teknologioihin. Keskeisimpiä käyttämiämme Azure komponentteja ovat Logic Apps, Functions, API management, Event grid, Service Bus – sekä lisäksi toki muut yleiset Azure ”raaka-aineet”. Vaihtelevissa integraatiotarpeissa monialainen sovelluskehitysosaaminen verkkotekniikoista tietokantoihin on hyödyksi. Lisäksi jos omaat kiinnostusta myös myyntivaiheen toimintoihin sekä CGI:n Integration Officen prosessien kehittämistä kohtaan, niin työsi voi sisältää vastaavia tehtävänkuvia.

Azure-kehittäjänä työskentelet CGI:n Integration Office -tiimin jäsenenä. Tiimi koostuu arkkitehtitason osaajista aina junioreihin. Olemme pitkäjänteisesti rakentaneet konseptiamme, ja malli pitää sisällään hallintamallin, arkkitehtuurin, uuskehityksen ja ylläpitotoiminnot. Tiimistä löytyy vahvaa osaamista niin integraatioihin kuin sovelluskehitykseenkin useilla eri teknologioilla. Tiiminjäsenenä vastuullesi kuuluisi mm. integraatioalustojen, ratkaisujen ja mikropalveluiden suunnittelu ja kehitys. Päivittäisessä työssäsi pääset työskentelemään erilaisten suunnittelumallien, teknologioiden, kehitysmetodien sekä arkkitehtuurikonseptien parissa luoden kokonaisvaltaisia integraatioratkaisuja asiakkaillemme.

Työskentelypaikkanasi toimii Helsinki, Tampere, Hämeenlinna, Turku tai Lahti.

Tarjoamme sinulle

Jos omannäköisen uran rakentaminen sekä haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät kansainvälisessä ympäristössä kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan. Sinulla on mahdollisuus käyttää työaikaasi myös hyväntekeväisyyden tekemiseen.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa, kun sinulta löytyy osaamista kehittäjäroolissa toimimisesta sisältäen erilaisten integraatioratkaisuiden ja/tai sovellusten suunnittelua ja kehittämistä. Näyttöä ja käytännön osaamista DevOps- ja Agile-kehityksen perusteista, julkaisuprosesseista ja laadunvarmennuksesta. Sinulla on vähintään 3 vuotta kokemusta erilaisten sovellus-, tietokanta- ja integraatioteknologioiden parissa työskentelystä, joko kaupallisista tuotteista tai avoimen lähdekoodin ratkaisuista. Sinulla on erinomaiset kommunikaatio- ja ongelmanratkaisutaidot ja kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kiinnostuitko?

Jos innostut haasteiden ratkomisesta timanttisessa porukassa, voit hyvinkin olla etsimämme osaaja. Mikäli jokin jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä voi kysyä Sari Kenraalilta numerosta +358 40 1766 262. Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 30.9.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490542
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Helsinki, Hämeenlinna, Lahti, Turku