(Poistunut julkaisusta)

Azure-kehittäjä
Kompozure Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Kompozure rakentaa globaalisti skaalautuvia järjestelmiä 100% Azure PaaS:n päälle. Tule työskentelemään uusimpien teknologioiden pariin autonomisiin tiimeihimme Great Place to Work sertifioituun yritykseemme Kamppiin!

Mitä tarjoamme?

Käytämme uusimpia teknologioita, ja stäkkiimme kuuluvat tällä hetkellä vahvasti mm. seuraavat teknologiat: .NET Core, Azure PaaS ja React.

Tulet työskentelemään matalahierarkkisessa, ketterässä asiantuntijatalossa Azure-kehittäjänä –tulevaisuudessa toivottavasti myös Arkkitehdin roolissa. Pääset ja joudut opiskelemaan Microsoft Azuren kehittymisen tahdissa uusia frameworkkeja ja libbejä. Saat työtehtäviisi tukea ja sparrausta kokeneilta kehittäjiltämme – meille on tärkeää, ettei ketään jätetä yksin.

Projekteissa toimimme henkilökohtaisesti ja läpinäkyvästi asiakkaan kanssa, ja kehitystyön teemme toimistoltamme käsin. Tiimilläsi on vapaus ja vastuu tehdä omia valintoja ja ratkaisuita, joihin yhdessä asiakkaan kanssa valitsette sopivat teknologiat ja patternit. Johtomme on itsekin kehittäjiä, eli ymmärrystä työnkuvaan löytyy.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa yhteen käymään läpi yrityksen tilannetta, tulevia juonia sekä ideoimaan konkreettisia parannuksia toimintaamme. Myös kompensaatiomallimme on monipuolinen – kilpailukykyisen palkan lisäksi jokaisella on sama bonusmalli, ja työterveyshoitomme terveysvakuutuksineen on kattava.

Mitä etsimme?

Etsimme laatuhakuisia ja omatoimisia kehittäjiä, jotka haluavat olla alansa parhaita. Työkokemusta kehityksestä tulisi olla yli kolme vuotta. Yllämainittujen teknologioiden osaamisesta on etua, mutta ne eivät ole vaatimus tehtävään ¬– kunhan olet valmis oppimaan!

Tulet työskentelemään full stack -kehittäjänä osana autonomista tiimiä. Tavoite on, että muutaman vuoden päästä olet Azure PaaS -asiantuntija.

Lisätietoja antaa Mikko Laine Barona IT:ltä p. 043 824 4189.