Azure integraatioarkkitehtejä ja -kehittäjiä
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Etsimme 

AZURE-INTEGRAATIOARKKITEHTEJÄ JA -KEHITTÄJIÄ 

Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään!

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin.  Tule mukaan raudankovien integraatioammattilaisten joukkoomme!

Integraatioarkkitehtinä suunnittelet integraatioita arkkitehtuuritasolla, luotsaat tiimiä teknisenä liidinä, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja. 

Integraatiokehittäjänä toteutat asiakkaan ja toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja ja huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä.

Oli tehtävänimikkeesi kumpi tahansa, lopulliseen työnkuvaasi vaikuttavat osaamisesi lisäksi myös omat toiveesi työssä kehittymiselle. 

Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt osaajia Azuren integraatiopalveluiden pariin. Kokemusta sinulla on jo ainakin Logic Appseista ja muut osaamiset (API Management, Service Bus, Event Grid tai Functions) ovat ehdottomasti plussaa. Arvostamme lisäksi erityisesti integraatio- ja C#-osaamista. 

Toivomme, että haluat seurata teknologian kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. 

Miksi Digialle integraatio- ja API-yksikköön? 

Uskomme Azuren jatkavan kasvuaan merkittävänä integraatioalustana, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista osaamisemme kasvattamiseen tällä alueella. Joukossamme on jo useita sertifioituja asiantuntijoita, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi. Osoituksena osaamisestamme olemme saavuttaneet Microsoftin Gold -partneruuden Application Integration –osaamisalueella.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Digialla Integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Me voimme rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. Lue blogista lisää integraatioarkkitehtiemme protippejä Dynamics 365 CE -integraatioista ja  tekoälyn käytöstä integraatioissa.

Hae 30.4.2021 mennessä! Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, integraatio-osaamisestasi ja siitä mitä haluat tehdä jatkossa. Kerro myös alustavat ajatuksesi siitä, vaikuttaako arkkitehdin vai kehittäjän rooli itsellesi luontevammalta. Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä Digialla, otathan yhteyttä Mikko Takkuseen, puh.  050 440 5806.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438861
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mikko Takkunen (mikko.takkunen (a) digia.com)
  • Puhelin: 0504405806
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku