(Poistunut julkaisusta)

Azure Architect (.NET)
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haluatko näyttää pilviosaamisesi isoissa ja vaativissa hankkeissa? Kaipaatko uusia haasteita Microsoft -ympäristössä ja mahdollisuutta tuoda esille ajatuksiasi ja kehittää ammattitaitoasi?

Missiosi

Asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisoituminen on kovassa vauhdissa ja kaipaamme vahvistusta Azure -osaamiseemme käytännön työtä arvostavan arkkitehdin muodossa. Tehtävässäsi toimit rakentajana uusissa pilvipainotteisissa projekteissamme, jotka toteuttavat uuden sukupolven ohjelmistotuotteita ja näihin liittyviä konsultointipalveluita. Rooliasi voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan, mutta oleellisinta on, että tunnet Azuren hyvin ja olet ollut mukana useissa ohjelmistokehitysprojekteissa niiden eri vaiheissa.

Teknologisesti voit odottaa käytännön arkea ja haastavia aivopähkinöitä seuraavien tekniikoiden ja tuotteiden parista: .NET / .NET Core, Visual Studio ja Code, TFS / VSTS / GIT, SQL Server, Azure SQL ja erilaiset NoSQL -ratkaisut, Service Bus, Azure Functions & Logic Appit, Postman ja muut debug-työkalut, C# / VB.NET, TypeScript, Vue.js, NodeJS, Angular jne. Pyrimme aina valitsemaan parhaan työkalun asiaan, mutta myöskin pitämään paketin kasassa ja muistamaan ylläpidettävyyden useamman vuoden päästä.

Haluamme, että… 

  • Olet rautainen pilven ilosanomaan herännyt Microsoft -sovelluskehityksen ammattilainen (devaaja), joka auttaa luontaisesti kollegoitaan ja jakaa myös teknistä tietämystään muille tiimiläisille. Hyvä lähtökohta on, että urasi aikana olet koskenut jokaiseen SOA-arkkitehtuurin kerrokseen ja/tai olet jossain kohtaa uraasi identifioinut itsesi käsitteellä Full-Stack Developer. 
  • Ymmärrät, miksi ohjelmistoprojekti vaatii onnistuakseen muutakin kuin koodia. Dokumentointi ja prosessit eivät ole sinulle pelkästään pakollinen paha, vaan yksi kommunikoinnin työvälineistä. Siispä ison kuvan eli ratkaisuarkkitehtuurin lisäksi ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, projektipäälliköiden tarpeita ja sovellusarkkitehtuurin nyansseja.
  • Ymmärrät ”kuuminta hottia” olevien nykyaikaisten menetelmien päälle, mutta olet valmis myös uimaan vesiputousten ja hybridi/on-prem -ratkaisujen maailmaan, jos ja kun tilanne sitä vaatii. 
  • Pidät asiakasrajapinnasta ja kommunikoit sulavasti suomeksi ja englanniksi niin kollegoillesi kuin asiakkaille. 
  • Omaat (Sec)DevOps -henkistä otetta ja innostunutta asennetta tehdä asioita aidosti toimintaa jatkuvasti kehittäen. 

Ei ole pahitteeksi, jos… 

  • Tunnet Microsoftin ERP- ja CRM-tuotteita kuten Dynamics 365 -tuoteperheen vaikkapa integraatioiden kautta
  • Omaat konsultointitaustan ja/tai vaikkapa Scrummaster -kokemusta
  • Olet valmis matkustamaan pienimuotoisesti Suomessa ja pohjoismaissa tapaamaan asiakkaita tai kollegoita
  • Omaat pilkettä silmäkulmassa ja tulet juttuun muun tiimin kanssa. Tapaat osan tiimistä osana rekrytointiprosessiamme.

Millaista meillä on olla töissä?

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille sekä kansainvälisen verkoston tuoma tuki ja oppimismahdollisuudet. Pääset myös mukaan isoihin ja vaativiin hankkeisiin, joissa omat ja yhteistyössä muun teknisen parkin kanssa tekemäsi päätökset johtavat aidosti merkityksellisiin ”make or break”-tason asioihin asiakkaillemme.  

Haluamme, että kehität jatkuvasti osaamistasi ja tarjoamme siihen täyden tukemme. Arvostamme Microsoftin sertifiointeja, esimerkiksi MCSA Cloud Platform -kokonaisuutta. Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja toivomme, että olet valmis suorittamaan tämän tai jonkin toisen yhteisesti sovittavan sertifioinnin viimeistään koeaikasi kuluessa.

Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Pääasiallinen toimipaikkasi voi olla joko Vantaan tai Tampereen toimistomme asuinpaikkakunnastasi riippuen.

Lisätietoja ja hakeminen  

EVRY Suomen arkkitehtuurista ja sovelluskehityksestä vastaava teknologiajohtaja Aleksanteri Aaltonen vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Aleksanterin tavoitat sähköpostitse aleksanteri.aaltonen(@)evry.com, jota kautta voit jättää halutessasi myös soittopyynnön.  Aleksanteri lomailee enimmäkseen heinäkuussa kuten muukin Suomi, mutta mikäli hän ei ole yhteyttä ottaessasi tavoitettavissa, hän tulee ottamaan sinuun yhteyttä viimeistään elokuun alussa heti lomilta palattuaan.

Jätä meille hakemuksesi viimeistään 12.8. mennessä. Edistämme rekrytointiprosessia hakuajan päättymisen jälkeen välittömästi ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.