(Poistunut julkaisusta)

AXCO-Motors Oy hakee asentajaa
AXCO-Motors Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018
AXCO-Motors Oy
AXCO-Motors Oy on omalla panoksellaan mukana mahdollistamassa puhtaan ja uusiutuvan energian tuotantoa. AXCO-Motors kehittää ja valmistaa kestomagneettigeneraattoreita ja - moottoreita erityisesti vesivoiman tuotantoon ja laivanrakennusteollisuuteen. Myynnistämme yli 70 % menee vientiin pääasiassa EU alueelle ja Pohjois-Amerikkaan. Sähkökoneiden suunnittelu, kokoonpano ja testaus tapahtuvat Lappeenrannassa. Yhtiön tavoite on kasvaa lähivuosina merkittävästi. Kasvua mahdollistamaan haemme henkilöä, jolla on halua ja innokkuutta olla mukana rakentamassa kasvutarinaamme yhdessä tiimimme kanssa.
Toimenkuva
AXCO-Motors Oy hakee kauttamme koneenasentajaa työskentelemään heidän toimitiloissaan Lappeenrannassa. Työtehtävät ovat pääosin mekaanista sähkömoottoreiden ja –generaattoreiden kokoonpanoa. Työtä tehdään päivävuorossa, yleensä klo 7 – 15. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat elokuun alussa.
Odotamme sinulta
Toivomme, että sinulla on aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan, luet perustason mekaanisia piirustuksia sekä mahdollisesti myös sähköpiirustuksia ja työkalut pysyvät luontevasti kädessäsi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti ja teet työsi laadukkaasti. Ammattikorteista tarvitaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta soveltuvaa pohjakoulutusta metalli- tai sähköalalta ja kokemusta asennustehtävistä. Voimassa olevat työturvakortti ja tulityökortti.
Muut tiedot
AXCO-Motors tarjoaa mahdollisuuden kasvaa tehtävässä yrityksen mukana sekä nuorekkaan työyhteisön, joten sinä myös koulusta vastavalmistunut, jolla on jo työkokemusta asennustehtävistä vaikkapa kesätöistä, laitathan meille hakemuksen Yritys noudattaa teknologiateollisuuden työehtosopimusta, mutta palkasta on mahdollista neuvotella.

Hae tehtävää viimeistään 24.7.2018 osoitteessa www.vmp.fi ja tärkeää on, että klikkaat ko. työpaikkaa. Puhelintiedustelut 23.7.2018 alkaen puh. 040 307 5604/Hanna tai osoitteessa hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelut aloitetaan hakuajan päätyttyä.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.07.2018 mennessä.