(Poistunut julkaisusta)

AWS Developer
Capgemini Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Oletko sinä etsimämme AWS Cloud Developer?

Strategisena tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa julkisilla pilvialustoilla. Etsimmekin nyt vahvistusta AWS-pohjaiseen ratkaisu-, suunnittelu- ja kehitysosaamiseemme Suomessa. Tukenasi Capgeminilla on globaalisti yli 4 000 AWS-osaajaa! Rakennat asiakkaillemme ratkaisuja ja palveluita kaikilla AWS:n mahdollistamilla tavoilla.

 

Miksi meille?

Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluiden tarjoajista. Osana tiimiämme saat mahdollisuuden osallistua merkittäviin teknologiaprojekteihin, joilla on vaikutusta ihmisten jokapäiväiseen arkeen. Haluamme ihmisten kasvavan kanssamme ja nauttivan työstään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä cloud-ammattilaisten yhteisössä yhdessä yli 1000 sertifioidun AWS-osaajan kanssa. Pääset osallistumaan suurten asiakasorganisaatioiden haastaviin hankkeisiin, ja voit samalla kasvattaa osaamistasi yhdessä AWS:n kanssa rakennetuissa  koulutusohjelmissa. Meillä voit halutessasi laajentaa osaamistasi myös muihin Cloud -alustoihin.

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvät kollegat, kohtuulliset työajat sekä motivoivat mahdollisuudet oppimisen ja kehittymisen parissa. Kulttuurimme perustuu vahvasti yhteistyölle ja muiden auttamiselle.  

 

Roolisi

AWS Cloud Developerin roolissa toimit eri asiakasprojekteissa taustastasi ja kokemustasostasi riippuen DevOps tiimin jäsenenä tai vetäjänä, tyypillisesti ketterällä projektimallilla (kuten SAFe) toimivissa hankkeissa. Sinulla on tilaisuus myös kasvattaa rooliasi cloud-alustoihin liittyvään konsultointiin, kuten cloud -strategiat, hallintamallit, arkkitehtuuri ja tietoturva.

 

Odotamme sinulta

  • ymmärrystä AWS-alustan ominaisuuksista ja soveltamisesta
  • kiinnostusta sovelluskehitykseen liittyvistä tehtävistä, AWS serverless -tekniikoiden tuntemusta ja AWS-pohjaisten ratkaisujen parhaimmista käytännöistä
  • sujuvia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi toivomme taustakokemusta enterprise-ympäristöjen ratkaisuista.

 

Hae nyt!

Lähetä meille hakemuksesi sivustomme kautta nyt, mutta viimeistään 24.5.2020.  Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä Cloud-gurultamme Pasi Mäkiseltä , puh. +358 407391417.