(Poistunut julkaisusta)

AWS Developer (Cloud Platform Specialist)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

 OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama ja finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Kun rakennamme jotain, jota ei vielä ole, tarvitsemme joukkoomme parhaita asiantuntijoita näyttämään rohkeasti suuntaa. Miltä kuulostaa – oletko valmis hyppäämään mukaan?

Etsimme nyt digitaalisten alustojen kehittämisen alueelle asiakaslähtöistä ja yhteistyötaitoista pilvialustakehittäjää Cloud Foundation -tiimiin. Cloud Foundation tiimi vastaa OP:n pilvialustan kehittämisestä ja hallinnoinnista OP:n tarpeisiin mahdollistaen muille ketterän tavan kehittää palveluita.

 

AWS Developer

 

Pilviteknologioiden asiantuntijana osallistut OP Ryhmän pilvipohjaisen alustan kehittämiseen ja tuotantoon osallistuen myös tuotehallintaan, kannattavuuden seurantaan (TCO) ja elinkaarenhallintaan. Ymmärrät asiakkaiden sekä sidosryhmien tarpeet ja huomioit ne tiimin työssä. Osallistut osana tiimiä tuottamaan suunnitellun asiakasarvon sekä etsit jatkuvasti optimaalisia vaihtoehtoja asiakasarvon toteuttamiseksi. Osallistut tiimin vastuualueen tuotestrategian suunnitteluun sekä osana tiimiä päätät tiimin prioriteeteista.

Olet mukana suunnittelemassa kehittämisen tiekarttaa ja tiimin backlogin priorisointia tiimin vastuualueen osalta. Ymmärrät kehitys- ja tuotantoympäristöjä, sekä niiden riippuvuuksia ja hallintaa. Seuraat aktiivisesti tiimin alueen markkinoiden ja teknologioiden kehittymistä. Osaat suunnitella ja kehittää yleiskäyttöisiä palveluita. Tehtäviisi kuuluu myös liiketoimintaprojektien tukena toimiminen asiantuntijana. Käytännössä olet mukana tiimissä, joka vastaa pilvipohjaisen yhteisen infrastruktuurin kehittämisestä ja alustapalveluista, joiden päälle liiketoiminta ja kehittäjät kehittävät sovelluksia.

 

 Näillä eväillä menestyt

Tehtävässä vaaditaan ”kädet savessa” -kokemusta AWS:stä. Mahdolliset sertifikaatit ja keskeisten pilvipalveluiden tunteminen ovat eduksesi. Työskentelemme tällä hetkellä pääasiassa AWS:n kanssa, mutta pidämme silmämme auki. Ymmärrät hybridiympäristöjen, eli integroitujen on-premise ja public cloud -ympäristöjen, haasteet ja vaatimukset. Ymmärrät myös CI/CD-putken prosessit ja niihin liittyvät teknologiat.

Etuna on, jos sinulla on vahva kokemus ja tuntemus julkisista pilvialustoista ja teknologioista. Olet intohimoinen ammattilainen ja valmis kehittämään itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Tunnet ketterän toimintatavan perusteet ja sinulla on vahva teknistä ymmärrystä ja osaamista uuden teknologian hyödyntämisestä kehitystyössä sekä automaatioasteen nostamisessa.

 

Miksi OP – Mitä tarjoamme sinulle?

Tule kanssamme luomaan toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden ammattilaisten kanssa!  Pääset työskentelemään moderneissa ja valoisissa tiloissa Vallilan kampuksella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vallilassa työskentelee n. 2 000 työntekijää ja koko OP Ryhmässä noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Huippuosaavat kollegat koetaan meillä eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme.

Arvostamme intohimoa tuottaa laadukasta koodia, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.

Henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Kurkkaa lisää arjestamme ja laitahan samalla uudenkarhea OP Tech - Podcastimme kuunteluun!

 

Näin haet meille töihin:

Jos olet pilviratkaisujen puolestapuhuja ja kokenut ammattilainen, niin ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Voit hakea tehtävää suoraan viimeistään 01.03.2020. Lisätietoja antaa sähköpostitse Heli Hurme, Competence Lead (etunimi.sukunimi@op.fi). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.