Avustaviin keikkahommiin rakennustyömaille
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaille aputyöntekijöitä sekä uudis- että saneerauskohteisiin Jyväskylään ja lähiseuduille!

Millaisia työkeikat ovat sisällöltään?

Rakennusaputyöntekijän työt koostuvat monipuolisista eri tehtävistä, kuten kanto-, raivaus-, purku-, suojaus- sekä siivoustöistä. Lisäksi voit päästä avustamaan oman osaamisesi mukaan alan muita ammattilaisia. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7:00-15:30. Työpäivien määrä saattaa viikottain vaihdella. 

Mitä minun täytyy osata, jotta olen sopiva tehtävään?

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sinulla ei tarvitse olla, vaan tässä työssä menestyt innokkaalla ja oppimisenhaluisella asenteella! Koska työ on usein melko fyysistä, hyvä kunto on välttämätön. Lisäksi tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oma auto helpottaa useammalle työmaalle kulkemista, mutta ei ole työn vaatimuksena.

Mitä WorkPowerilla on tarjota minulle?

Tulet saamaan perehdytyksen toimistollamme vuokratyön maailmaan, jonka lisäksi sinut perehdytetään myös asiakasyrityksen toimesta aina siihen työmaahan, jonne työllistyt.

Vaihtuvia työtehtäviä eri rakennustyömaakohteissa, joissa pääset verkostoitumaan alan yritysten kanssa. Tarvittavat laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet saat meidän kauttamme. Palkkaus määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi mukaisesti. Meillä tukenasi on rento ja huolehtiva raksatiimi joka auttaa sinua työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Meidät saa kiinni etäyhteyksillä (kuten WhatsApp), puhelimitse ja sähköpostilla.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi.

Miten tästä jatketaan?

Laita meille hakemus verkkosivujemme kautta tai ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla. Kutsumme tehtäviin sopivalta vaikuttavat hakijat haastatteluun. Saatamme tarjota sinulle myös muita osaamiseesi mätsääviä työpaikkoja!

Työt alkavat aina sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-koordinaattori

p. 040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

ja

Linda Pölkki, HR-konsultti

p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusaputyöntekijä, appari, Jyväskylä, Keski-Suomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401188
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä