(Poistunut julkaisusta)

Avustavia rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Koetko rakennusalan tehtävät omaksesi? Haluatko kartuttaa arvokasta työkokemusta? 

Haemme nyt avustaviin rakennusalan tehtäviin työntekijöitä asiakkaidemme eri rakennustyömaille Kuopion alueelle.

Työtehtävät voivat sisältää mm tavaroiden kantoa, avustavia rakennustöitä, raivausta sekä purkutehtäviä. Työt tapahtuvat sekä uudis-, että saneerauskohteissa. Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta on toki hyötyä, mutta Asenne ratkaisee. Osaamisellasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt ja olisitko kenties sopiva työntekijä jatkamaan asiakasyrityksemme muissakin alkavissa projekteissa tai vakituisesti. Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus on eduksi. 

Lisätietoja: Leevi, p. 045 7881 7711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Työt alkavat loppuvuoden aikana asiakkaamme tilanteen mukaisesti. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä