Avustavia rakennustyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Koetko rakennusalan työtehtävät omaksesi, etsitkö pidempää työpestiä? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt Rakennusapuun työntekijöitä saneeraus - ja korjausrakentamisen pariin Iisalmeen.

Työtehtävät sisältävät avustavia rakennustöitä saneerauskohteessa. Purkua, uuden rakentamista sekä yleisiä rakennusaputöitä. Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävässä vaaditaan jonkin verran kokemusta avustavista rakennusalan tehtävistä. Rakennusalan koulutuksesta on toki hyötyä, mutta asenne ratkaisee! Tehtävissä edellytetään voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työt alkavat heti ja kestävät syyskuun lopulle asti. Tarjotaan myös majoitus tarvittaessa Iisalmen keskustassa.

Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään tämän projektin aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1154069
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Kiuruvesi, Kuopio