(Poistunut julkaisusta)

Avustavia puutarhatyöntekijöitä
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Avustavia puutarhatyöntekijöitä Leppävirralle 10 henkilöä

Korona sulkee rajoja ja kylvää epävarmuutta, mutta eipä vaivuta ihan synkkyyteen. Kesä tulee varmasti ja töitä on maaseuduilla tarjolla entistä enemmän. Tämä työhommeli soveltuu myös vielä opintojen parissa painiville, kuin myös varttuneemmallekin tekijälle. Emme ole ikärasisteja Värväämössä.

Nyt kesäkaudeksi töitä tarjolla Leppävirran Itä-Saamaisilla 10 henkilölle puutarha-alan työtehtäviin kotimaisella viljelytilalla. Työtehtävinä on mm. mansikantaimien istuttamista ja kitkemistä, penkkirivien muovittamista ja muita avustavia työtehtäviä. Traktorinajotaito on ehdottomasti plussaa ja arvostamme suuresti, jos omaat maanläheiset arvot ja ahkerat työntekijän rukkaset. Töitä on maaseudulla totuttu tekemään joustavasti ja ahkerasti, joten odotamme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Majoitus saadaan tarvittaessa järjestettyä paikan päälle. 

Tehtävään saa hyvän perehdytyksen, työvaatetuksen ja mukavan työympäristön. Töitä tehdään ulkona ja jos vanhat merkit pitää paikkaansa, niin saattaapa palkan päälle saada komean rusketuksenkin kesän aikana.

Työt alkaa vaiheittain, muutamien päivien porrastuksella ja työntekijät aloittavat työt viimeistään toukokuun toisella viikolla. Näitä töitä ei viirukset pysty lannistamaan.

Töihin haku onnistuu hakulinkin kautta tai olemalla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen jouni.palosaari@varvaamo.fi tai timo.ojanen@varvaamo.fi. Meidät tavoittaa myös puhelimitse numeroista 0400 904 349/ Jouni ja 050 475 5057/Timo.

Haastattelemme hakijoita toimistolla aina aikataulujen salliessa ja etukäteen sovituin ajoin. Korona-aikana pystymme tarvittaessa järjestämään myös etähaastattelun.

Odottelemme jo yhteydenottoasi!

TYÖTEHTÄVÄ: Avustava puutarhatyöntekijä
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Leppävirta, Itä-Saamainen
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään toukokuun toisella viikolla. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta asennetta  
-Mielellään mahdollisuutta oman auton käyttöön
-Ahkeraa ja rehellistä luonnetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi

-Jouni Palosaari 0400904349, jouni.palosaari@varvaamo.fi


Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.