(Poistunut julkaisusta)

Avustavat tehtävät kirjastossa, työttömille suunnattu työkokeilu, 20 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Avustavat tehtävät kirjastossa, työttömille suunnattu työkokeilu, 20 tehtävää

Työavain 3-3-18
Määräaikainen harjoittelu
Hakuaika päättyy 31.12.2018 kello 15:45
Espoon kaupungin kirjastot , . 02070 .
Sivistystoimi, Kaupunginkirjasto
Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö

Tehtävän kuvaus: Etsimme avustaviin tehtäviin harjoittelijoita Espoon eri kirjastoihin, noin 20 paikkaa vuodessa! Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua mm. asiakaspalvelussa avustaminen, aineiston järjestämis- ja logistiset tehtävät sekä yleisötilaisuuksien järjestämisessä avustaminen. Mediaosaamista arvostetaan (esim. kuvankäsittelytaitoa). Kokeilun voi suorittaa myös kirjastojen lasten- ja nuortenosastoilla. Tarkempi tehtäväkuva määritellään työkokeilun alkaessa yhdessä kirjaston tarpeita sekä harjoittelijan osaamista ja toiveita vastaavaksi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Hakemuksesi on voimassa puoli vuotta. Ilmoitamme ainoastaan valituille hakijoille. Sellon kirjasto: Hans Swahn, hans.swahn@espoo.fi Tapiolan kirjasto: Jaana Määttä, jaana.maatta@espoo.fi Haukilahden, Laajalahden, Laaksolahden ja Viherlaakson kirjastot, sekä Opinmäen aktiivisen oppimisen keskus: Hans Swahn, hans.swahn@espoo.fi Espoonlahden alueen kirjastot (Soukka, Nöykkiö, Saunalahti): Raija Helle, raija.helle@espoo.fi Entressen kirjasto: Olli Louhimo, olli.louhimo@espoo.fi Hakeutuva kirjastotoiminta (kirjastoauto): Pia Koskinen, pia.koskinen@espoo.fi Ison Omenan kirjasto: Anu Miettinen, anu.miettinen@espoo.fi


Kelpoisuusvaatimus: Hakijan tulee olla työttömänä työnhakijana Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipisteessä. Kysy mahdollisuuttasi osallistua työkokeiluun TE-toimiston Oma asiointi-verkkopalvelun kautta tai henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500. Työkokeilun enimmäiskesto samassa tehtävässä on 6 kk ja päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia. Työkokeilusta ei makseta varsinaista palkkaa, mutta työ- ja elinkeinotoimiston toteama työtön työnhakija voi saada Kelan myöntämää työmarkkinatukea tai oman työttömyysturvan suuruista perustukea sekä kulukorvausta 9 euroa päivässä työkokeilun ajalta. Lisätietoa työkokeilusta maksetusta korvauksesta ja työkokeilun kestosta saa henkilöasiakkaiden valtakunnallisesti puhelinpalvelusta p. 0295 025 500.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, vastuullisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkokeilu ei edellytä aikaisempaa kokemusta kirjastotyöstä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Työaika: 6 tuntia päivässäLisätietoja tehtävästä
.
.

.
.