(Poistunut julkaisusta)

Avustava työnjohtaja, kokoaikainen, VRJ Group, Oulu
VRJ Pohjois-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme VRJ Pohjois-Suomi Oy:lle vastavalmistunutta työhön osallistuvaa avustavaa työnjohtajaa silta- ja betonirakentamisen tiimiin. Tehtävässä työllistyt ensin 6 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Avustavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat laadunvalvonta, materiaalien ja tavaran liikkumisen varmistaminen, dokumentointi sekä tiivis yhteistyö yrityksen eri toimialojen kanssa. Projektit koostuvat laaja-alaisesti infrarakentamisen töistä, missä korostuu erityisesti betonirakentaminen. Kaikkea näistä ei tarvitse hallita etukäteen – tukena työssä on vastaava työnjohtaja sekä työpäällikkö, joiden apuna avustava työnjohtaja tulee alkuun oppimaan alasta ja tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englanninkielen osaamista, proaktiivista ja itseohjautuvaa työotetta sekä tarvittaessa matkustusvalmiutta.

VRJ Group Oy sai alkunsa oululaisveljesten Pekka ja Olavi Järvenpään intohimosta viherrakentamiseen, mikä heille syntyi jo opiskeluaikana puutarhakoulussa. Kipinä johti yrityksen perustamiseen 1980-luvun taitteessa, jolloin yritys tunnettiin vielä nimellä Viherrengas Järvenpää. Alussa veljekset tekivät töitä pienellä kalustolla ja harjoittivat täysin omatoimista jälleenrakentamista kahden miehen voimin. Tuotanto kuitenkin kasvoi nopeasti, ja siirryttiin rakentamaan rivi- ja kerrostalojen pihoja – tämä antoi veljeksille mahdollisuuden sijoittaa isompaan välineistöön ja kasvattaa henkilöstöä. Nykyään VRJ Group on Suomen monipuolisin, noin 350 henkeä työllistävä rakentamisen yrityskonserni, joka edelleen luottaa samoihin arvoihin – osaamisen ja henkilöstön arvostamiseen, kovaan työntekoon, ja haluun olla alansa edelläkävijä.

Pääasialliset tehtävät
 • Laadunvalvonta, dokumentointi
 • Materiaalien ja tavaran liikkumisen varmistaminen
 • Tiiviin yrityksen sisäisen yhteistyön ylläpitäminen
 • Työmailla työhön osallistuminen ja projektin etenemisen varmistaminen
Odotamme sinulta
 • Alalle soveltuvaa koulutusta (opintolinja maanrakennuksen koulutuslinjasta, rakennusinsinööri tai muuntokoulutuksen pohja). Voit olla myös vastavalmistunut osaaja.
 • Suunnitteluohjelmien osaaminen ja tuntemus (Word, Excel, Magicad, Acad)
 • Vuorovaikutustaitoja, sosiaalisia taitoja sekä reipasta ja oppimishaluista asennetta.
 • Kykyä työskennellä englanninkielisessä ympäristössä.
 • Matkustusvalmiutta ja ajokorttia
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kasvaa ja kehittyä työnjohtajan tehtävään ensin avustavassa roolissa monipuolisissa projekteissa
 • Urapolkumahdollisuuden isossa yrityksessä, jossa työntekijöiden sitouttamiseen panostetaan
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
Hae tehtävään heti!
Työn aloitusajankohta on neuvoteltavissa tilanteesi mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuun 2020 aikana. Tehtävä soveltuu hyvin uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle! Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 12.02.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen, puh. 046 920 0308.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.