(Poistunut julkaisusta)

Avustava työnjohtaja, kokoaikainen, VRJ Group, Oulu
VRJ Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme VRJ Pohjois-Suomi Oy:lle vastavalmistunutta työhön osallistuvaa työnjohtajaa silta- ja betonirakentamisen tiimiin. Tehtävässä työllistyt ensin 6 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Ouluun. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Avustavan työnjohtajan tehtäviin kuuluvat laadunvalvonta, materiaalien ja tavaran liikkumisen varmistaminen, dokumentointi sekä tiivis yhteistyö yrityksen eri toimialojen kanssa. Projektit koostuvat laaja-alaisesti Infrarakentamisen töistä, missä korostuu erityisesti betonirakentaminen. Kaikkea näistä ei tarvitse hallita etukäteen – tukena työssä on vastaava työnjohtaja sekä työpäällikkö, joiden apuna avustava työnjohtaja tulee alkuun oppimaan alasta ja tehtävistä. 

VRJ Group Oy sai alkunsa oululaisveljesten Pekka ja Olavi Järvenpään intohimosta viherrakentamiseen, mikä heille syntyi jo opiskeluaikana puutarhakoulussa. Kipinä johti yrityksen perustamiseen 1980-luvun taitteessa, jolloin yritys tunnettiin vielä nimellä Viherrengas Järvenpää. Alussa veljekset tekivät töitä pienellä kalustolla ja harjoittivat täysin omatoimista jälleenrakentamista kahden miehen voimin. Tuotanto kuitenkin kasvoi nopeasti, ja siirryttiin rakentamaan rivi- ja kerrostalojen pihoja – tämä antoi veljeksille mahdollisuuden sijoittaa isompaan välineistöön ja kasvattaa henkilöstöä. Nykyään VRJ Group on Suomen monipuolisin, noin 350 henkeä työllistävä rakentamisen yrityskonserni, joka edelleen luottaa samoihin arvoihin – osaamisen ja henkilöstön arvostamiseen, kovaan työntekoon, ja haluun olla alansa edelläkävijä.

Pääasialliset tehtävät

 • Laadunvalvonta, dokumentointi
 • Materiaalien ja tavaran liikkumisen varmistaminen
 • Tiiviin yrityksen sisäisen yhteistyön ylläpitäminen
 • Työmailla työhön osallistuminen ja projektin etenemisen varmistaminen

Odotamme sinulta

 • Alalle soveltuvaa koulutusta (opintolinja maanrakennuksen koulutuslinjasta, rakennusinsinööri tai muuntokoulutuksen pohja). Voit olla myös vastavalmistunut osaaja.
 • Suunnitteluohjelmien osaaminen ja tuntemus (Word, Excel, Magicad, Acad)
 • Vuorovaikutustaitoja, sosiaalisia taitoja sekä innokasta ja oppimishaluista asennetta
 • Kykyä työskennellä englanninkielisessä ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kasvaa ja kehittyä työnjohtajan tehtävään ensin avustavassa roolissa monipuolisissa projekteissa
 • Urapolkumahdollisuuden isossa yrityksessä, jossa työntekijöiden sitouttamiseen panostetaan
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Työn aloitusajankohta on touko/ kesäkuu 2019. Tehtävä soveltuu hyvin uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle! Tukenasi ja mukana kasvussasi ovat ammattitaitoiset esimiehet ja mukava tiimi, jossa vallitsee loistava ilmapiiri.

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 26.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.