(Poistunut julkaisusta)

Avustava teollisuustyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme
avustavia teollisuustyöntekijöitä Kokkolaan.

Työt alkavat elokuun alussa. Työtehtäviin kuuluu muunmuassa avustavia teollisuuspuhdistuksen tehtäviä eli pesuja, puhdistuksia, siivousta sekä muita avustavia tehtäviä teollisuudessa. Hyvälle työntekijälle on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Hyvä fyysinen kunto ja fyysistä työtä vieroksumaton asenne on välttämätön työssä menestymisen kannalta.

Työntekijä ei saa myöskään pelätä likaisia paikkoja. Katsomme hakemuksessa eduksi teknisen alan koulutuksen, sekä aikaisemman työkokemuksen teollisuuden tai siivouksen työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että omaat hyvän asenteen työntekoa kohtaan!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.