(Poistunut julkaisusta)

Avustava teollisuusmaalari, FSP Finnish Steel Painting Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle uutta työntekijää teollisuusmaalaamon avustaviin tehtäviin Kaarinaan.

FSP Finnish Steel Painting Oy on Euroopan suurimpia teolliseen pintakäsittelyyn ja korroosionestoon erikoistuneita yrityksiä. FSP tarjoaa pintakäsittely- ja engineering-palveluja sekä erilaisia lisäarvopalveluja. Yrityksellä on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Puolassa ja Norjassa.


Uuden työntekijän työtehtäviin kuuluu metallipintojen pintakäsittely korkeapaineruiskulla, hiekkapuhallus, ripustus, teippaus, tulppaus, jälkikäsittely, pakkaus ja kaikki muut maalaamon avustavat tehtävät.

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyvää asennetta työtä kohtaan.

Töitä tehdään 2-vuorossa ja kyseessä on kokoaikainen työ. Työaikojen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-598 8460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.