(Poistunut julkaisusta)

Avustava tarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 250.
 

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa? Haemme kasvavaan joukkoomme sinua,

AVUSTAVA TARKASTAJA

työskentelemään mielenkiintoisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa Keski-Suomen tiimissämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa ja ulkomailla. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 saakka, mutta voi mahdollisesti jatkua myös pidempäänkin.
 

Roolisi BDO:lla

Avustavana tarkastajana työskentelet monipuolisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa. Avustat erilaisissa tilinpäätöksen, kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan tarkastustehtävissä. Osallistut asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan tarkastukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Sinulta toivomme

  • aikaisempaa kokemusta tarkastusalan tai taloushallinnon tehtävistä
  • kiinnostusta suorittaa tilintarkastajan auktorisointitutkinto kokemuksen karttuessa
  • soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti.
     

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Jyväskylässä.
 

Miten haen?

Heräsikö kiinnostuksesi? Hae työpaikkaa mahdollisimman pian, viimeistään 24.1.2021 tämän linkin kautta.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Keski-Suomen aluejohtaja Heidi Rimpilältä p. 050 553 8038.