(Poistunut julkaisusta)

Avustava tarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Haemme kasvavaan joukkoomme

AVUSTAVAA TARKASTAJAA

työskentelemään mielenkiintoisissa tilintarkastuksen toimeksiannoissa Lounais-Suomen alueella pääasiassa kuntasektorin asiakkuuksissa. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa ja ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Avustavana tarkastajana työskentelet monipuolisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa. Asiakkainasi on etenkin kuntia ja kuntayhtymiä. Toimit erilaisissa tilinpäätöksen, kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan tarkastustehtävissä. Sinun ei tarvitse vielä osata kaikkea vaan pääset oppimaan, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä aiemman kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Halutessasi tuemme valmistautumistasi tilintarkastusalan auktorisointeihin. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • työkokemusta kirjanpidon ja/tai taloushallinnon parissa
  • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • kuntasektorin tuntemus katsotaan eduksi
  • analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti.
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.


Miten haen?

Hae työpaikkaa 10.6.2020 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä aluejohtaja KHT Jukka Korinilta perjantai 5.6. klo 15:00-16:30, puh. 040 532 2080.