(Poistunut julkaisusta)

Avustava tarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme

AVUSTAVAA TARKASTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään mielenkiintoisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa ja ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Avustavana tarkastajana työskentelet monipuolisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa. Avustat erilaisissa tilinpäätöksen, kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan tarkastustehtävissä. Osallistut asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan tarkastukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä aiemman kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Tuemme valmistautumistasi tilintarkastusalan auktorisointeihin. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • kokemusta tarkastusalan tai taloushallinnon tehtävistä
  • kiinnostusta suorittaa tilintarkastajan auktorisointitutkinto kokemuksen karttuessa
  • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.
  • halua auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ”People helping people achieve their dreams” -missiomme mukaisesti.


Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 30.11.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiimiesimiehiltä:
KHT Heikki Mäki, puh. +358 50 435 3627
KHT Joonas Selenius, puh. +358 50 441 4093