(Poistunut julkaisusta)

Avustava tarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018
Haemme kasvavaan joukkoomme BDO:n Lounais-Suomen alueelle kahta
AVUSTAVAA TARKASTAJAA
toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään Porin ja Rauman toimistoissamme mielenkiintoisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa.   Roolisi BDO:lla
Avustavana tarkastajana työskentelet monipuolisissa tilintarkastuksen asiakastoimeksiannoissa. Avustat erilaisissa kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan tarkastustehtävissä. Osallistut asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan tarkastukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta tiimiämme.
Asiakastoimeksiantomme koostuvat sekä liiketoiminnallisista yhtiöistä että julkishallinnollisista yhteisöistä.  Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä aiemman kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia. Meillä on mahdollista edetä hyvien työsuoritusten myötä myös esimiestehtäviin. Tuemme valmistautumistasi tilintarkastusalan auktorisointeihin.   Sinulta toivomme • Kokemusta tarkastusalan tai taloushallinnon tehtävistä
• Kiinnostusta suorittaa tilintarkastajan auktorisointitutkinto kokemuksen karttuessa
• Soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
• Monipuolisen kielitaidon katsomme eduksi
• Työmme edellyttää matkustusvalmiutta, joten mahdollisuus oman auton käyttöön on hyvä olla olemassa
Olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti laajojakin kokonaisuuksia. Toivomme sinun olevan hyvä tiimipelaaja ja omalla osaamisalueellasi tarkka ja yksityiskohtiin paneutuva asiantuntija.

Tarjoamme sinulle
Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja laajan työterveyshuollon.   Miten haen? Hae työpaikkaa 18.1.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset. Lisätietoja antaa Lounais-Suomen aluejohtaja Hannu Laurila, puhelin 050 348 6217. Parhaiten tavoitat Hannun perjantaina 14.12.2018 klo 9-12 tai torstaina 10.1.2019 klo 12-15 välisenä aikana.