(Poistunut julkaisusta)

Avustava tarkastaja
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haluaisitko kehittyä tilintarkastuksen ammattilaiseksi alan johtavassa yrityksessä?

Haemme kasvavaan joukkoomme Tampereelle tilintarkastuksesta kiinnostunutta

Avustavaa tarkastajaa

Tehtävässä työskentelet kokeneemman kollegan apuna erilaisissa julkishallinnon ja yrityssektorin toimeksiannoissa. Avustat erilaisissa kirjanpidon, hallinnon ja sisäisen valvonnan osa-alueiden tarkastamisessa. Tehtävässä pääset mukaan asiakastyöhön ja saat monipuolisen kuvan tarkastukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävänkuva ja vaativuus muokkautuvat kokemuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja erinomaisen oppimismahdollisuuden tilintarkastuksen parissa. Kokeneet ammattilaisemme toimivat tukenasi ja perehdyttävät sinut hyvin tehtäviisi. BDO:n avustavana tarkastajana saat paljon vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä entistä vaativampiin tehtäviin voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä tilintarkastus- ja konsultointiyhteisössä.

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme mukavan työyhteisön sekä yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön. Tuemme henkilöstömme osaamisen kehittämistä sekä tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi kattavat palvelut.

Toivomme sinulta

Arvostamme aktiivista otetta työhön, analyyttistä ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä, joustavaa toimintatapaa. Sinulta sujuu tiimityöskentely ja kykenet toimimaan hyvässä yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa myös paineen alaisena. Pidät asiakastyöstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Talousalan tai hallintotieteiden korkeakouluopinnot sekä aikaisempi kokemus kirjanpidon, tilintarkastuksen tai taloushallinnon tehtävistä on tehtävässä eduksi. Ennen kaikkea toivomme sinulta halua kehittyä ja oppia tilintarkastuksen ammattilaiseksi.

Lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 18.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Aluejohtaja Hanna Keskinen (050 368 2124, etunimi.sukunimi@bdo.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä.