(Poistunut julkaisusta)

Avustava suunnittelija - Oulu
Avario Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Avario on oululaislähtöinen valtakunnallisesti toimiva päiväkoti-, hoiva- ja koulurakennusten suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Muita vahvuuksiamme ovat korjausrakentaminen ja asuntosuunnittelu. Päätoimipaikkamme on Oulussa ja sivutoimipiste löytyy Espoosta, Leppävaarasta. Meitä on jo 20 vahvaa oman alansa asiantuntijaa.
Etsimme asiakasyrityksellemme Arkkitehtitoimisto Avario Oy:lle avustavaa suunnittelijaa Ouluun. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.  Tehtäviisi kuuluvat Toimit projektiarkkitehtien oikeana kätenä mielenkiintoisissa projekteissa. Laadit ohjatusti pää- ja työpiirustuksia, teet visualisointeja, hoidat piirustustilauksia ja käytät sujuvasti dokumenttipankkeja. Työssäsi toimit projektiarkkitehdin avustajana. Lisäksi vastuullasi on toimiston yleiset rutiinit. Toivomme sinulta Olet koulutukseltasi suunnitteluassistentti tai arkkitehtiylioppilas. Lisäksi odotamme hakijalta ArchiCAD ja/tai Revit -taitoja sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. Sujuva Artlantiksen käyttö on toivottavaa avustavan suunnittelijan tehtävässä. Aiempi alan työkokemus ja tietomallinnuskokemus ovat eduksi. Lisäksi arvostamme vastuullista työotetta, tiimityötaitoja ja tarkkuutta. Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa ja laajentuvaa yritystämme! Tarjoamme myös mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työkalut, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Lisäksi saat tueksesi mukavan työporukan tuen ja kattavan perehdytyksen työhön. Pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa suunnittelutehtävissä muiden asiantuntijoiden kanssa. Avario tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi. Avario pyrkii toimimaan kaikissa projekteissaan avoimesti ja yhteistyökykyisesti. Tavoitteena on solmia asiakkaiden kanssa pitkäjänteiset ja luottamukseen perustuvat yhteistyösuhteet. Tarjoamme asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa suunnittelupalvelua valtakunnallisesti. Katso video asiakkaidemme kokemuksista: 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 2.11. klo 9-10 ja 7.11. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi