(Poistunut julkaisusta)

Avustava sahatyöntekijä (Urjala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme avustavia sahatyöntekijöitä Urjalaan. Työt ovat ulkotöitä ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa. Käytännössä työ koostuu esimerkiksi lautojen käsittelystä ja rimoittamisesta. Työ ei vaadi aiempaa kokemusta sahatöistä.

Työt alkavat tammi/helmikuun vaihteessa, viikoilla 5-6, ja kestävät arvioilta 1-2kk. Töitä tehdään arkisin 8h päivässä 7-16.30 välillä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.